softworld.dk

Photoshop Basis kursus

Adobe Certificeret instruktør

4.8/5
På dette Photoshop kursus kommer du godt fra start i verdens mest anvendte program inden for grafisk design og billedbehandling.

Kom godt fra start med billedbehandling i Photoshop

Med Adobe Photoshop kan du arbejde professionelt med billedbehandling til digitale og sociale medier såvel som til tryk og print. Få det hele vist og afprøv selv, under kyndig vejledning af en Adobe certificeret underviser.

Photoshop bliver bl.a. brugt af grafikere, designere og fotografer til produktion af alt fra bannere og annoncer, produktbilleder, retouchering af fotografier, design af grafiske elementer til hjemmesider og mockups til t-shirt design, 3D grafik og GIF-animationer.

På kun 2 kursusdage i København og Aarhus sørger vi for, at du bliver klædt godt på til at komme rigtig fra start.

Den Adobe certificerede underviser på kurset lærer dig alle de grundlæggende værktøjer og funktioner du har brug for, så du efter kurset kan komme flyvende fra start med produktion af grafik, produktbilleder og retouchering til professionel brug.

 

Efter dette Photoshop kursus vil du være komfortabel med brugerfladen og vil vide, hvordan du beskærer billeder, ændrer farver, bruger lag, masker og meget, meget mere.

Dit udbytte:

  • Du bliver helt tryg ved brugerfladen og kan arbejde med de vigtigste værktøjer.
  • Du får tips til smart opsætning af paneler og funktioner i Photoshop.
  • Du får helt styr på filformater som .jpg, .png og .gif samt eksport.
  • Du lærer at bruge tekstværktøjet i Photoshop til at lave kreative designs.
  • Du får en introduktion til retouchering og fritlægning i Photoshop.

 

Kursets målgruppe:

Dette kursus er til dig der skal udarbejde grafik og layout til online og offline medier og vil lære, hvordan du selv kan justere og lave rettelser i grafik og billeder. Du behøver ingen erfaring i Photoshop for at deltage, du bliver rådet og vejledt af en Adobe Certificeret underviser undervejs i kurset.

 

Du kan med fordel kombinere din nye Photoshop kunnen med øvrige Adobe programmer. Læs mere om vores InDesign kurser og Illustrator kurser.

 

Kursusmateriale og øvelsesfiler på kurset er på dansk og du får mulighed for at øve dig med cases efter kurset er slut. På kurset deltager du sammen med dine kollegaer fra de kreative brancher og I får mulighed for sparring, idéudveksling og inspiration på tværs af holdet.

 

Se også vores andre Photoshop kurser

Se oversigten over alle Photoshop kurser via dette link »

Skal du være superbruger i Photoshop?
Se 5-dages forløbet Photoshop: Fra begynder til Mester  »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 22. & 23. november 2023
ledige pladser
Aarhus22. & 23. november 2023
ledige pladser
Aarhus16. & 17. januar 2024
ledige pladser
photoshop kursus

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Photoshop kursus
Photoshop kursus
Britta, Sparekassen Thy
Læs mere
God frokost, og dejligt med de forskellige former for drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Underviseren var levende, dygtig, og meget inde i programmet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Anders, Jobcenter Kbh
Læs mere
Meget fine lokaler og en instruktør, der var meget energisk, indlevende og yderst inde i materialet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Diana, Jobcenter Glostrup
Læs mere
Super dygtig og engageret underviser. Meget lydhør for spørgsmål. God til at samle alle op og favne flere levels.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Christina, PLH Arkitekter
Læs mere
En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Murat, Erhvervsakademi Aarhus
Læs mere
Instruktøren var hjælpsom, kompetent og altid smilende. Jeg kan i allerhøjeste grad bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde og er meget tilfreds med kurset. Det var også en rigtig god arbejdsbog med opgaver og øvelser.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Photoshop Basis kursus

Grundlæggende indstillinger i Photoshop

Du bliver introduceret for Photoshops brugerflade, og du får tips til smart opsætning af paneler og værktøjer, så du kommer godt fra start.

Smelt billeder sammen i collager

Med Maske-værktøjer kan du nemt flytte dele af billeder over i et andet billede, så du hurtigt kan lave collager eller manipulere og tilføje ekstra elementer til dit foto.

Lær at arbejde med lag

Du bliver komfortabel med lag (layers) i Photoshop og lærer forskellen mellem baggrundslag, justeringslag og tekstlag. På denne måde kan du langt nemmere arbejde med grafik og billeder, som du vil.

Retouchering og billedbehandling i Photoshop

Med Photoshops store udvalg af retoucheringsværktøjer er det relativt nemt at fjerne fejl, uønskede elementer, rynker og bumser. Opdag Content Aware Fill til automatisk at slette og erstatte uønskede elementer og få instruktørens bedste tips og tricks til bedre billedbehandling.

JPEG, GIF og PNG – hvad er forskellen?

På kurset lærer du forskellen på filformaterne .jpg, .gif, .png og ikke mindst .psd, samt hvordan du eksporterer til de rigtige formater.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld