softworld.dk

Photoshop Rutineret kursus

Adobe Certificeret kursus
4.9/5
På dette hands-on Photoshop kursus løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Photoshop ekspert.

Lær Photoshop på Rutineret niveau på dette kursus

Kurset er for dig, der vil lære Photoshop på udvidet niveau, optimere dit workflow og få tips til at gøre din billedbehandling endnu mere professionel.

På Photoshop Rutineret lærer du smarte og hurtige genveje, der kombineret med effektive arbejdsmetoder, sparer dig for en masse tid og øger din produktivitet i det populære grafiske program.

Kom med på 2 sjove og intensive dage og få dybere kendskab til mange af de smarte metoder, der er til rådighed i Photoshop. Målet med kurset er, at du hurtigere når i mål med dine Photoshop opgaver og undgår tidsrøvere samtidig med, at du har plads til kreativiteten.

Photoshop kurset er tilrettelagt sådan, at ca. 75% af kursusindholdet er defineret med det fastsatte indhold, du ser i denne kursusbeskrivelse. Den øvrige del af kurset baserer sig på den interesse og de arbejdsopgaver, du og de øvrige deltagere på kurset har.

Du får også mulighed for at hente masser af inspiration og sparring på tværs af holdet og ser hvordan andre Photoshop brugere løser deres opgaver.

Dit udbytte:

  • Du lærer nye værktøjer til design af kreativ grafik, som skiller sig ud
  • Du bliver mere effektiv med Smart Objects og Actions
  • Du kan opsætte skarpe billeder så de fungerer til både web og print
  • Du mestrer tidsbesparende arbejdsmetoder i programmet
  • Du kan retouchere og fritlægge med et professionelt resultat

 

Ikke det rette kursus?
Se hele vores kursusoversigt over Photoshop kurser her.

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der vil blive endnu mere effektiv i Photoshop og vil opdateres i de mange muligheder, du har til rådighed i programmet. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med Photoshop til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Relaterede kurser

Er du nybegynder i Photoshop?
Se introduktionskurset  Photoshop Basis her »

Skal du være superbruger i Photoshop?
Se 5-dages forløbet Photoshop: Fra begynder til Mester  »

Du kan læse mere om Photoshop hos Adobe »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 21. & 22. august 2023
ledige pladser
Aarhus21. & 22. august 2023
ledige pladser
Aarhus24. & 25. oktober 2023
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Photoshop kursus
Photoshop kursus
Britta, Sparekassen Thy
Læs mere
God frokost, og dejligt med de forskellige former for drikkevarer og snacks i løbet af dagen. Underviseren var levende, dygtig, og meget inde i programmet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Anders, Jobcenter Kbh
Læs mere
Meget fine lokaler og en instruktør, der var meget energisk, indlevende og yderst inde i materialet.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Diana, Jobcenter Glostrup
Læs mere
Super dygtig og engageret underviser. Meget lydhør for spørgsmål. God til at samle alle op og favne flere levels.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Christina, PLH Arkitekter
Læs mere
En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.
Photoshop kursus
Photoshop kursus
Murat, Erhvervsakademi Aarhus
Læs mere
Instruktøren var hjælpsom, kompetent og altid smilende. Jeg kan i allerhøjeste grad bruge det jeg har lært i mit daglige arbejde og er meget tilfreds med kurset. Det var også en rigtig god arbejdsbog med opgaver og øvelser.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Sten
Sten

Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Christian Emil
Adobe Certified instructor
Christian Emil er seniorkonsulent og uddannet grafiker med speciale i online publikationer. Christian Emil har lang erfaring inden for optimering af arbejdsprocesser og automatisering.

indhold
Det vil du lære på Photoshop Rutineret kursus

Smart opsætning af Photoshop

Der er mange muligheder for at tilpasse programmet bedre til dit behov. Ved at opsætte Photoshop, så det passer til dine grafiske opgaver, så får du alle de relevante værktøjer indstillet korrekt og samlet lige foran dig. Det sætter turbo på din billedbehandling.

Avanceret retouchering

Photoshop har i de seneste opdateringer fået en række smarte funktioner, der gør retouchering nemmere og hurtigere. Med ganske få klik kan du nu nemt fjerne uønskede emner fra baggrunde og endda forlænge en baggrund, så det ser fuldstændig realistisk ud. Vi gennemgår de nye smarte metoder.

Arbejd smart med Smart Objects

Smart Objects er lige præcist det, de kaldes – smarte. Når du arbejder med Smart Objects får du uanede muligheder for at ændre på dine kompositioner, og du kan endda skalere op og ned uden kvalitetsforringelse.

Professionel fritlægning

Du benytter – selvfølgelig – masker, når du fritlægger. På kurset viser instruktøren dig, hvordan du med avancerede masker og kanaler faktisk kan fritlægge objekter, du ikke regnede med kunne klares.

Effektivt workflow med Actions

Laver du det samme arbejde igen og igen? Med Actions kan du få Photoshop til at klare det trivielle arbejde, så du kan koncentrere dig om det mere interessante. På kurset lærer du, hvor let det er at oprette Actions. Du får også nogle konkrete eksempler på, hvilken type opgaver du med fordel kan løse helt automatisk med denne metode.

Effektiv eksport til web med få klik

På kurset lærer du, hvordan du lynhurtigt kan gemme og optimere billeder og grafik til web med lidt planlægning og ganske få klik. Det vil give dig mulighed for at spare tid, hvis du f.eks. skal udarbejde og eksportere flere bannere på én gang.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld