softworld.dk

Infographic: 10 grunde til at E-mail Marketing er guld værd for dig og din virksomhed

infografik kurser

Arbejder du og din virksomhed med e-mail marketing – og ikke mindst; udnytter I det fulde potentiale?

Denne infografik viser nogle af fordelene ved e-mail marketing på en overskuelig måde.

I en tid hvor sociale medier er den nye, spændende dreng i marketing klassen, kan e-mail marketing godt gå i glemmebogen, men der er al mulig grund til ikke at glemme den gode, gamle e-mail!

Se bare denne infografik, som på fineste vis opsummerer præcis hvorfor e-mails er et af de vigtigste marketing værktøjer, du kan benytte dig af.

emailfacts fra reachmarketing.com

 

Mere end bare en e-mail
Selvom tallene her er virkelig imponerende, så er der selvfølgelig stor forskel på, hvordan e-mail marketing kan bruges, og (desværre) er det ikke nok blot at sende en random e-mail i ny og næ.

E-mail marketing er en disciplin, som kræver en god grundforståelse af værktøjerne bag – ikke kun de tekniske, men også hvilket indhold der bedst fungerer i e-mailene, og som i sidste ende kan ses på bundlinjen.

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg