5/5

WordPress Basis

Dette WordPress kursus er for dig, der vil i gang med et af verdens mest populære CMS til hjemmesider.

Dette grundlæggende WordPress kursus giver dig en praktisk introduktion til at oprette enkle og professionelle hjemmesider ved hjælp af WordPress, Elementor og Elementor AI. Uanset om du er helt ny inden for webdesign eller ønsker at forbedre dine færdigheder, vil dette kursus give dig et solidt grundlag i at oprette og administrere WordPress websteder med hjælp fra Elementor AI.

Dit udbytte

  • Designe og opdatere indhold i WordPress.
  • Skabe en simpel og responsiv hjemmeside.
  • Få en grundig introduktion til WordPress’ brugerflade.
  • Oprette overskuelige menuer og navigationer.
  • Udnytte Elementor AI til at forbedre dit webdesign.

Kursets målgruppe

Dette kursus er for dig der arbejder med design, grafik, marketing, kommunikation eller andre administrative opgaver og skal kunne opdatere og udgive indhold på en hjemmeside, der er opsat i WordPress.

Relaterede kurser

Kender du brugerfladen i WordPress på grundlæggende niveau?
Så kan du komme videre i WordPress på kurset WordPress Rutineret »

Du kan læse mere om WordPress her »

Det vil du lære

Introduktion til WordPress, Elementor og Elementor AI

Vi begynder med en grundig introduktion til både WordPress platformen, Elementor og Elementor AI. Du vil forstå, hvordan disse værktøjer fungerer sammen for at gøre webdesign mere tilgængeligt.

Opbygning af din hjemmeside med Elementor AI

Du vil lære at oprette en simpel, men imponerende hjemmeside ved hjælp af Elementor AI’s intuitive drag-and-drop-interface. Dette inkluderer at tilføje sektioner, kolonner og indholdselementer.

Brug af Elementor AI's Billedgenerering

Vi vil dykke ned i Elementor AI’s funktioner til at generere billeder til din hjemmeside. Dette omfatter muligheden for at tilføje og fjerne elementer fra eksisterende billeder for at tilpasse dit webdesign.

Tilpasning af dit websted

Du vil lære at tilpasse layout, farver, skrifttyper og andre designelementer ved hjælp af Elementors og Elementor AIs værktøjer.

Administrering af indhold med Elementor AI

Vi vil demonstrere, hvordan du kan bruge Elementor AI til at oprette og redigere sider og indlæg med lethed

Menu og undermenu

Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!