softworld.dk

Nu kan du redigere PDF filer på farten med Acrobat DC

Med Acrobat DC får du nu et komplet workflow hvor dine brugere kan få glæde af den interaktivitet du kan skabe – på alle enheder.

Det har længe været sådan, at når du laver en masse interaktive features i PDF filer, så som links, formularfelter mv. har det kun fungeret fuldt ud på desktop, og derfor har der været mærkbare begrænsninger i Acrobat.

Der er simpelthen bare ikke noget mere frygtindgydende end at spotte en tastefejl i sin PDF på telefonen (i bussen) – før skulle du nemlig tænke på det indtil du nåede din computer for at fikse fejlen. Men nu er det heldigvis et problem du kan løse i bussen med det samme.

Redigér PDF filer på computer, tablet eller din telefon

Adobes stærke fokus på at levere løsninger til deres værktøjer, som virker på alle enheder, har taget et ekstra skridt med Acrobat DC. ”Acrobat Document Cloud vil revolutionere måden som verden arbejder med dokumenter på!”, skriver de på deres hjemmeside.

Om værktøjet simpelthen vil revolutionere, vil jeg lade dig om at reflektere over, når du selv prøver det. Men ligesom at Adobe har koncentreret sig om at gøre de kreatives arbejde lettere på farten ved at udvikle apps til Creative Cloud, så er det præcis samme gade, som Acrobat nu bevæger sig nedad.

Det hurtige overblik over Adobe Document Cloud:

– Arbejd med dine PDF filer overalt

– Nemmere skabelse, konvertering og rettelse af dine PDF filer

– Lettere at lave PDF’er med formularer, der tillader hurtigt udfylding og underskrivning

Nogle af de features er fx tekstrettelse via tablets, organisering af sider på telefonen og naturligvis at du kan gemme din PDF i skyen.

Mens beskrivelsen af de mange nye features ville kræve et meget langt blogindlæg, er det dog stadig noget du har chancen for at få helt under huden, så du kan blive firmaets PDF-haj.

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg