5/5

Affinity – Design af Publikationer, Billedbehandling og Illustrationer

På dette 2-dages Affinity kursus vil du få en indføring i de tre programmer Affinity Designer, Affinity Photo og Affinity Publisher, der er yderst brugbare alternativer til Illustrator, Photoshop og InDesign.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

På dette 2-dages Affinity kursus vil du få en indføring i de tre programmer Affinity Designer, Affinity Photo og Affinity Publisher, der er yderst brugbare alternativer til Illustrator, Photoshop og InDesign.

Skal du i gang med grafisk design som nybegynder eller har været væk fra branchen et stykke tid, kan Adobes programmer måske virke som en stor mundfuld, og her kan Affinity programmerne være en blødere start.

Affinity Designer er et alsidigt designværktøj, som du kan bruge til at skabe logos, illustrationer, infografik og andet vektor-baseret grafik, der ikke mister kvalitet ved op- og nedskalering.

Affinity Photo er programmet, du bruger til at behandle billeder, så de fremstår i den bedste kvalitet, og det kan benyttes til spændende kompositioner, retouch og fotokunst.

Affinity Publisher anvender du til at fremstille flyers, magasiner, blade og bøger, og det er her grafikken fra de andre to Affinity programmer samles.

Du får på kurset en basis indføring i brug af Affinity programmernes vigtigste værktøjer og funktioner, og vil herefter være i stand til at skabe flotte designs.

Efter vores kursus vil du være i stand til at skabe professionelle designs ved hjælp af Affinity, uanset om det er til tryk, marketingmaterialer eller til personlige projekter. Du vil have en solid forståelse for Affinity programmernes hovedfunktioner og hvordan du bruger dem til at skabe fantastiske designs, der vil gøre en forskel.

På kurset arbejder vi med kursusmateriale og opgaver på dansk. Du får adgang til ekstramateriale, spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring. Alt sammen på dansk.

Dit udbytte

  • Du har fået forståelse for brugerfladen og værktøjerne i Affinity programmerne
  • Du kan oprette designs med tekst, billeder og grafiske elementer
  • Du bliver i stand til at skabe professionelt udseende designs til både print og digitale medier
  • Du har fået tips og tricks til udføre effektivt grafisk design

Kursets målgruppe

Uanset om du er nybegynder eller erfaren designer, marketingsassistent, kommunikationsmedarbejder eller freelancer, så vil dette kursus hjælpe dig med at komme i gang med at lave flot design.

Det vil du lære

Kom godt fra start med Affinity

Du bliver introduceret til Affinity programmernes brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i de tre programmer.

Design rigtigt fra begyndelsen

Du lærer at benytte de basale funktioner i programmerne og opsætte dine dokumenter korrekt.

Effektivt design

Vi lærer dig at skabe professionelt udseende designs og planlægge dit workflow i de tre programmer.

Færdigt arbejde

Du lærer at færdiggøre og eksportere dine designs, så slutresultaterne bliver helt optimale.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!