5/5

AI Billedgenerering

På dette kursus lærer du at generere billeder ved hjælp af AI i et af de bedste værktøjer på markedet lige nu.

Lær at anvende de nye og revolutionerende AI værktøjer til at skabe billeder ved hjælp af kommandoer du afgiver. På kurset introducerer vi dig til billedgenerering ved hjælp af de smarte og også avancerede teknikker, der er til rådighed i AI tjenester såsom Leonardo.ai og Stable Diffusion.

På kurset lærer du at lave billeder ved hjælp af tekstinput, og ved at benytte eksisterende modeller kan du skabe helt unikke og yderst realistiske billeder, der næsten er umulige at skelne fra ”ægte” billeder.

Vi benytter os af Cloud-baserede AI værktøjer så vi ikke skal bruge tiden på den noget komplicerede proces med at installere det forskellige software, der ellers skal anvendes, for at skabe billeder med AI teknologi.

Dit udbytte

  • Du kan navigere rundt i programmets brugerflade
  • Du kan generere unikke AI-generede billeder
  • Du har lært hvilke tekstinput, der giver de bedste resultater
  • Du kan arbejde med modeller og samples

Kursets målgruppe

Dette kursus henvender sig til billedbehandlere, kunstnere, designere og andre, der ønsker at udforske de mange kreative muligheder med billedgenerering.

Det vil du lære

Gennemgang af grænsefladen

Vi gennemgår brugerfladen i Stable Diffusion, så du bliver fortrolig med programmet og kan anvende alle de vigtigste funktioner og værktøjer.

Generering

Du lærer, hvordan du skaber de bedste prompts for at opnå lige præcis det resultat, du ønsker ved din billedgenerering.

Trænede modeller

På kurset lærer du om det grundlæggende ved trænede modeller og hvordan du anvender dem i dine kreationer. Din AI-model og dig får således det perfekte samspil, fordi den vil besidde præcis den viden, så du nemt kan generere den grafik, du drømmer om.

Image to Image

Vi laver en dybdegående analyse af Image to Image funktionen, så du kan udnytte denne optimalt, og vi arbejder også med Control Net teknikker, for at få bedre kontrol over resultaterne.

Begreber

Seeds, Samplers, DeNoising og Inpainting er måske ikke begreber, der umiddelbart siger dig noget, men efter kurset har du forståelse for termerne, og hvordan de benyttes i dine kreationer.

AI genereret illustrativt materiale

På kurset lærer du også at danne helt unikke illustrationer og andre visuelle effekter. Du kan også få oprettet et sæt ikoner via AI. Du afgiver fortsat blot dine kommandoer men bruger bare andre AI algoritmer, som i stedet for fotorealistiske billeder er trænet i at skabe illustrationer helt fra bunden.

AI teknologier på kurset

På dette kursus går vi i dybden med markedets bedste AI værktøjer til billedgenerering: Der findes en bred vifte af professionelle programmer til AI billedgenerering såsom Stable Diffusion, RunDiffusion, Leonardo.ai, Midjourney og DALL·E 2. Grundet AI’s konstante udvikling er det op til underviseren at vurdere hvilket program der er bedst egnet på kursusdagen.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser