5/5

Labelless Media + Softworld

Video Marketing

På dette kursus vil du lære, hvordan vi arbejder med annoncekreativer, der rent faktisk flytter nålen i forretningen. Om det er øget trafik til hjemmesiden, flere tilmeldinger til en begivenhed eller flere salg – så fokuserer vi på den form for video, der skaber målbare resultater i din SoMe annoncering. Med stort fokus på ‘pre production’ og ‘creative strategy’ lærer du at planlægge og evaluere videoindhold, der fremmer jeres strategiske mål.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Hos labelless media hjælper vi marketingafdelinger med at bygge bro mellem brand og performance på sociale medier via content psykologi, -strategi og -produktion.

Vi kalder det Brand Performance Content.

Trusted by +180 others

På dette kursus lærer du bl.a.:

  • Hvorfor de fleste brands fejler stort med content
  • Hvordan du kan opnå succes med content
  • Hvordan du laver en content strategi
  • Hvordan du planlægger content, der skaber forretningsmæssige resultater
  • Hvordan psykologi gør sig gældende på diverse platforme
  • Hvordan content skal opbygges til diverse platforme
  • Hvordan du bør aflæse din performance data
  • Hvordan du bør bruge din data til at generere nyt, bedre content

 

Målbare resultater.
Det kan siges relativt enkelt: Fordi vi skaber målbare resultater. Vi producerer og leverer ikke bare indhold. Vi analyserer også på dataene og er derfor konstant opdateret på markedets temperatur, når det omhandler content performance.

Banebrydende tilgang.
Du finder ikke et content agency, der har samme tilgang til content, som labelless media. Årsagen er simpel: Vi anvender psykologiske frameworks, som er udarbejdet af medstifter og psykolog, Peter M. Jensen.

Disse frameworks bygger oven på psykologisk teori om informationsbearbejdning og inkorporerer både viden om kognitive biases og emotionelle triggers i beslutningsprocesser.

Vi har produkter, der bevæger sig lige fra strategi, til taktikker til forretningsdrift.

Strategy:
Har du en destination i tankerne, men mangler du et landkort til at nå dertil? Så udforsk vores strategiske ydelser, der netop giver dig retning for dit brand og din virksomhed. 

Tactics:
Vi har opbygget en stor bank af taktikker, vi anvender hver dag. Det er bl.a. i dette lag, de fleste af vores frameworks befinder sig. Det er de daglige “hacks”, vi bruger. Alle taktiske produkter kan du finde under “Do it yourself”, og de kan downloades og anvendes som et ekstra krydderi i dit marketing mix.

Operations:
Hvis du har brug for ressourcer, der kan eksekvere på content produktion, skal du tage et kig under vores content ydelser. Alle ydelser herunder vil dog indeholde et element af både strategi og taktik. Hvis du kun har brug for content drift uden tanke for eksekvering og evaluering, så er labelless media ikke det rigtige valg.

MÅSKE DU ER INTERESSERET I ANDRE SOFTWORLD

Agency Level Kurser