5/5

Webvækst + Softworld

TikTok Content & Annoncering

Lær hvordan top bureauerne arbejder med TikTok. Lær om branding, salg og retention gennem den hurtigst voksende social media platform.

Webvækst er et marketingbureau i Aarhus, der arbejder med branding & performance marketing. Webvækst har arbejdet med nogle af de største TikTok virksomhedsprofiler, privatprofiler og influencere. Webvækst fokuserer sine strategier omkring Kunderejse opbyggelse, for at sikre den røde tråd holdes gennem alle marketingkanaler.

Om TikTok

TikTok er nu den hurtigst voksende social media platform. Kanalen har skabt flere virksomheder gennem få virale videoer og besidder på nuværende tidspunkt den bedste algoritme til content creators. Kanalen kan benyttes til branding, retention og direkte salg og bliver hurtigt et must-have for langt størstedelen af virksomhederne. Aldersgrupperne der benytter TikTok bliver ældre kvartalsvis, hvorfor kanalen hurtigt bevæger sig væk fra “Dans og comedy” og ind i et effektivt brandingværktøj for alle målgrupper. Webvækst har hjulpet nogle af landets større og mere anerkendte virksomheder som Arla, Rynkeby, Redbull og Lasertryk samt nogle af de mest prominente TikTok Brands, som Sneakerzone, Skagen-Clothing mm.

Her er hvad du kommer til at lære på kurset

Dette endagskursus vil fokusere på at skabe et grundfundament af social media platformen TikTok. Kurset vil starte med en introduktion til algoritmen og content creation format, hvorefter vi vil gennemgå annoncering, analysearbejde og Funnel struktur på kanalen.

Kursets hovedpunkter:

  • Algoritme og hvordan du benytter den til din fordel.
  • Content creation specifikt til TikTok. Fokus på branding, konvertering & retention. – TikTok som annonceringsplatform.
  • Opsætning og vedligehold af annoncer.
  • Gennemgang af annonceadministrator i TikTok.
  • Influencer marketing gennem TikTok.
  • Analyse & optimering af TikTok videoer og annoncering.
  • Spark ads & retargeting.
  • Placeringen af TikTok i din marketing funnel.

MÅSKE DU ER INTERESSERET I ANDRE SOFTWORLD

Agency Level Kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!