softworld.dk

After Effects Rutineret kursus

4.7/5
På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret After Effects ekspert.

Kom godt videre i After Effects på rutineret niveau

Bliv fortrolig med After Effects og Motion Graphics på 2 dage i Aarhus og København. Dette hands-on kursus er til dig, der kender After Effects og som ønsker at få fuld kontrol over flere avancerede muligheder i programmet.

På After Effects Rutineret lærer du at optimere dit workflow, du bliver skarp på animationsteknikker og du lærer smarte tips til at gøre dine projekter mere kreative og spændende.

På kurset dykker vi ned i brugerfladen i programmet og du lærer effektive og tidsbesparende arbejdsmetoder. Vi kigger særligt på Essential Graphics-panelet, som du får et indgående indblik i.

Du lærer også smarte og hurtige genveje. For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med After Effects til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Tilmeld dig kurset i dag og kom med på 2 kreative dage, hvor du får indgående kendskab til Motion Graphics og animation, så du kan skabe professionel film og video til brug på digitale og sociale platforme.

Dit udbytte:

  • Du bliver fortrolig med avancerede værktøjer i After Effects
  • Du får styr på effektiv rendering af dine Motion Graphics produktioner
  • Du kan navigere hurtigere rundt i programmet med smarte genveje
  • Du bliver mere effektiv og kan fokusere på at være kreativ

Kursets målgruppe

Kurset er til dig der allerede kender After Effects på brugerniveau og/eller har deltaget på kurset After Effects Basis. Du bliver komfortabel med flere avancerede værktøjer og lærer effektive arbejdsgange. 

Relaterede kurser

Er du nybegynder i After Effects?
Læs mere om kurset After Effects Basis »

Er du grafiker, og arbejder du allerede i Photoshop og Illustrator?
Så læs mere om det grafik-orienterede 2-dages kursus After Effects for Grafikere »

Skal du blive helt fortrolig med After Effects?
Se forløbet After Effects – Fra begynder til Mester »

Du kan læse mere om After Effects hos Adobe »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 15. & 16. maj 2023
ledige pladser
Aarhus15. & 16. maj 2023
ledige pladser
Aarhus30. & 31. august 2023
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

After Effects kursus
After Effects kursus
Esben, Bonnier Publications
Læs mere
Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset dels til helt hands-on (altså til at animere selv), og under alle omstændigheder som vigtig baggrundsviden om animation, som vi arbejder mere og mere med i det daglige. Instruktøren var meget engageret og med stor viden om video, farver, animationer og specifikke funktioner i After Effects.
After Effects kursus
After Effects kursus
Sebastian, TV2 Lorry
Læs mere
Meget god instruktør! Lækre lokaler, maden var meget fin og et hyggeligt sted! Er meget godt tilfreds!
After Effects kursus
After Effects kursus
Emil, Strong Productions
Læs mere
Instruktøren var særdeles kompetent i After Effects, og ligeledes i at lære fra sig med en sjov og høflig tone. Jeg mener i høj grad, at jeg kan bruge det jeg har lært i det daglige arbejde. Det har været meget lærerigt og øjenåbnende. Frokosten var glimrende. Dejlig kaffe/snackbar.
After Effects kursus
After Effects kursus
Daniel, Also A/S
Læs mere
Jeg kom på kurset med et ønske om at lære 2 funktioner men gik derfra fyldt op med mere, mere. Jeg kan absolut bruge det jeg lærte på kurset i mit daglige arbejde. Instruktøren var rolig og tålmodig og havde god tid til at dykke ned i vores individuelle behov, hvilket var udover al forventning.
After Effects kursus
After Effects kursus
Rasmus, Helsingør Ungdomsskole
Læs mere
Meget pædagogisk og tydelig - og dygtig instruktør :) Dejlig mad og fine lokaler. Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært på kurset.
After Effects kursus
After Effects kursus
Dorte, Odsherred Kommune
Læs mere
Meget engageret og velforberedt instruktør. Dejlige lyse lokaler og rigtig god mad.
After Effects kursus
After Effects kursus
Pernille, Pharmanord
Læs mere
Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg har fået en god basisviden om programmet og de primære funktioner, hvilket var, hvad jeg forventede og havde brug for. Jeg oplevede underviseren som positiv og engageret, og god til at forklare, hvad han gjorde. Maden var udemærket.
After Effects kursus
After Effects kursus
Peter, Diabetesforeningen
Læs mere
Jeg har lært mange gode og konkrete redskaber. Instruktøren på kurset var super kompetent og god til at spørge ind til behov og målrette cases til vores ønsker. Der var god stemning på holdet og høj faglighed.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Michael
Michael
Adobe Certified Instructor
Michael er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor videoredigering. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Signe
Signe
Adobe Animate Expert
Signe er Animate ekspert og uddannet webintegrator og grafiker. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.

indhold
Det vil du lære på After Effects Rutineret kursus

Smarte genveje

I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ. Der ligger også en tidsmæssig gevinst i, at tilrettelægge panelerne, så de passer til dine typiske arbejdsopgaver.

Motion Design og Graph Editor

Motion Design med fokus på at gøre tekst og bevægelse til en oplevelse i sig selv. Vi får på den måde en forøget forståelse af After Effects’ Graph Editor og også programmets Keyframe timing, inspireret af allerede velfungerende designs.

Lær Udvidet 3D i After Effects

På kurset arbejder vi med importerede 3D-modeller og laver product shots direkte i After Effects – med lyssætning og med helt realistiske skygger.

Expressions

Vi dykker ned i scripting for at automatisere eksempelvis Bouncing og Overshoots, faktisk bruger vi Expressions i de fleste af vores projekter.

Konkrete produktionsscenarier

Du kender måske kendte udfordringer som f.eks. rendering af dine Motion Graphics produktioner – noget som kan tage lang tid. På kurset gennemgår vi sammen en række produktionsscenarier, hvor du lærer at optimere og reducere tidsforbruget i renderingen.

Avancerede effekter

Du kender sikkert allerede mange effekter i After Effects, men på dette kursus vil du støde på mange flere effekter, som vi analyserer. Med hjem får du nye design- og animationsfærdigheder og opnår en bredere palette af kreative muligheder.

Output og hardware

Få en dybere indsigt i de nødvendige codecs og containere og forstå historien bag videofiler og formater i almindelighed. Vi taler om publikum, tech sheets, pipeline og udviklere, så du har helt styr på de væsentlige begreber. Vi giver dig også en guide til indretning og indkøb til at støtte din computers styrker og svagheder, når du skal producere i After Effects.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld