5/5

Adobe After Effects Basis

På dette 2-dages After Effects kursus i Aarhus eller København får du en grundig introduktion til animation og bevægelig grafik med After Effects.

På Softworlds After Effects basis kursus sørger vi for at klæde dig godt på til at arbejde med filmeffekter og levende grafik i det populære program.

After Effects er branchestandard, når det kommer til produktion af animerede film og videoer til digitale medier. Dette kursus giver dig den viden du skal bruge, for at komme godt fra start i det spændende program.

På kurset får du styr på keyframes, basale animationer, værktøjer og effekter. En Adobe certificeret underviser lærer dig, hvordan du kan benytte grafik skabt i Photoshop og Illustrator som udgangspunkt til animationer, og vi gennemgår også eksportmulighederne for video, så din færdige produktion kan deles på YouTube eller andre medier.

Dit udbytte

  • Du får en god rundtur i programmets brugerflade
  • Du får styr på keyframes, effekter og filtre
  • Du lærer at tilføje simple filmeffekter og animationer til grafik og video
  • Du kan integrere After Effects-produktioner i dit øvrige videoarbejde
  • Du kan klargøre dine After Effects produktioner til eksport
  • Du lærer at skabe imponerende animationer og bevægelig grafik, der skiller sig ud hos din målgruppe.
  • Du lærer at udnytte grafik fra Photoshop og Illustrator til at skabe dynamiske animationer, der skiller sig ud i mængden.
  • Du lærer at formidle komplekse ideer gennem animation og bevægelig grafik, der gør det lettere for din målgruppe at forstå dit budskab.
  • Du lærer at spare tid ved at udnytte effektive arbejdsprocesser i After Effects, så du kan levere projekter hurtigere.
  • Du lærer at skabe videoer og animationer, der øger engagementet på sociale medier og tiltrækker flere følgere.

Kursets målgruppe

Dette After Effects Basis kursus er til dig, der har ingen eller kun basalt kendskab til After Effects og har brug for en grundig introduktion til brugerfladen og de vigtigste værktøjer og funktioner.

Se også vores andre After Effects kurser

Er du allerede let øvet i After Effects?
Læs mere om kurset After Effects Rutineret »

Er du grafiker, og arbejder du allerede i Adobe programmer som Photoshop og Illustrator?
Så læs mere om 2-dages kurset After Effects for Grafikere 

Du kan læse mere om After Effects hos Adobe »

Det vil du lære

Introduktion til After Effects

Du får en grundig introduktion til brugerfladen i After Effects, den avancerede software med uanede muligheder. På kurset fokuserer vi på at give dig et overblik over de mest basale værktøjer og funktioner.

Import af video og grafik

Få indblik i, hvordan du importerer videomateriale, stills og grafik fra f.eks. Photoshop og Illustrator.

Få styr på keyframes

Få overblik over keyframes, som benyttes i dine animationer, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange dine animationer og effekter skal være.

Skab spændende tekstanimationer

Se hvordan du arbejder med tekstanimationer og bevægelse, dybde og effekter, som du kan bruge som en professionel introduktion af dine filmproduktioner.

Utallige filtereffekter

Med After Effects’ utallige filtereffekter kan du efterbehandle dine videoer og give dem det ekstra touch, der får det færdige resultat til at se gennemarbejdet og professionelt ud.

Klargøring og distribution

Du får en grundig gennemgang af eksportmulighederne i After Effects og lærer, hvordan du med Adobe Media Encoder færdiggør dine videoer til YouTube og andre digitale medier. Alt dette bliver demonstreret af en Adobe certificeret underviser.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!