5/5

Adobe Premiere Pro Basis

Lær at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer på et kursus i København eller Aarhus.

På 2 dage bliver du guidet igennem redigeringsprocessen i Premiere Pro af en Adobe certificeret underviser, så du selv kan komme i gang med redigering af film og video.

Adobe Premiere Pro er et af verdens mest populære programmer til videoredigering – og med god grund. Programmets brugervenlighed kombineret med nærmest ubegrænsede muligheder for dine videoer gør, at alle kan komme i gang.

På dette Premiere Pro kursus sørger vi for, at du kommer godt fra start. Du lærer at navigere i brugerfladen og får overblikket over dine muligheder med effekter, filtre og overgange. Du lærer do’s and dont’s i videoproduktionens verden og vi kigger også på, hvordan du kan tilføje lyd, musik og speak til dine produktioner.

Efter kurset er du i stand til at redigere og eksportere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Alt dette bliver grundigt vist og demonstreret af en Adobe Certificeret underviser. Tilmeld dig et Premiere Pro kursus i København og Aarhus i dag og kom godt i gang med produktion af professionelle videoer til digitale medier.

Dit udbytte

  • Du får en god rundtur i programmets brugerflade
  • Du kan redigere professionelle produkt- og informationsvideoer
  • Du kan arbejde professionelt med lyd og video i programmet
  • Du bliver helt komfortabel med tidslinjen i programmet
  • Du lærer at skabe imponerende film og videoer, der skiller sig ud hos din målgruppe.
  • Du lærer at udnytte Premiere Pros værktøjer til at producere videoer, der skaber mere engagement og interaktion.
  • Du lærer at tilpasse farver og lysstyrke i dine videoer, der øger din visuelle identitet og opnår større effekt.
  • Du lærer at skabe videoer, der øger din online tilstedeværelse og tiltrækker flere følgere på f.eks. sociale medier.
  • Du lærer at skabe videoer, der kan præsentere dine ideer og projekter på en engagerende og indsigtsfuld måde.

Kursets målgruppe

Premiere Pro Basis kurset er for dig, der skal til at redigere og producere video i et af branchens mest populære programmer. Du behøver ingen erfaring i Premiere Pro for at deltage, da du får kyndig vejledning af en Adobe Certificeret underviser.

Relaterede kurser

Kender du allerede Premiere Pro?
Læs mere om det Rutinerede kursus Premiere Pro Rutineret »

Du kan læse mere om Premiere Pro hos Adobe »

Det vil du lære

Introduktion til Premiere Pro

På kurset får du en solid introduktion til brugerfladen i Premiere Pro, så du bliver fortrolig med programmet, kan orientere dig og anvende de basale funktioner.

Import

Få styr på de forskellige importmetoder, du har til rådighed, og lær om videoformater, håndtering af forskelligt videomateriale og gør dine videofiler klar til redigering.

Effekter, titler, rulletekster og mere

På kurset lærer du at bruge forskellige effekter i dine videoer. Vi kigger på titler, rulletekster, overgange og enkle animationer – kort sagt: det, du skal vide, for at skabe et overbevisende og professionelt slutprodukt

Keyframes

Få overblik over Keyframes, som benyttes til at definere start og slut i dine titler og overgange, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange disse skal være.

Overgange, Color Grading og Color Correction

Lær om tempo, color correction, color grading og en række effekter, som gør dig i stand til at give din filmproduktion et ekstra professionelt og kreativt løft.

Lyd

På kurset lærer du også om grundlæggende lydredigering, brug af musik og redigering af lydspor til f.eks. lydrensning.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser