5/5

Adobe Premiere Pro Rutineret

Kom videre i Premiere Pro og lær avancerede værktøjer på dette kursus i København og Aarhus.

På dette 2-dages Premiere Pro Rutineret kursus lærer du at bruge avancerede værktøjer og funktioner, der tager dine næste film- og videoproduktioner til et nyt niveau.

Kurset henvender sig til Premiere Pro-brugere, der ønsker mere viden om interface, værktøjer og optimerede workflows i Premiere Pro. Alt dette bliver grundigt vist og demonstreret af en Adobe certificeret underviser.

Du lærer en række konkrete redskaber og får en masse viden omkring brug af forhåndsindstillede paneler, der giver dig lige de værktøjer, du har brug for – samlet ét sted.

Dit udbytte

  • Du lærer at producere professionelle videoer med iøjnefaldende effekter
  • Du kan color grade videoer med et professionelt resultat
  • Du opnår et bedre workflow og bliver mere effektiv i programmet
  • Du lærer en række nye og avancerede værktøjer til videoredigering
  • Du lærer at redigere videoer med professionelle teknikker, der rammer din målgruppe bedre og forbedrer deres oplevelse.
  • Du lærer at integrere lyd, musik og speak på en måde, der gør dine produktioner mere indlevende og interessante.
  • Du lærer at producere videoer, der formidler komplekse budskaber på en klar og forståelig måde, hvilket øger din indflydelse.
  • Du lærer at redigere videoer mere tidseffektivt ved at udnytte Premiere Pros arbejdsprocesser og genveje.
  • Du lærer at imponere dine kunder med professionelle videoer, der kan skabe stærkere forbindelser og tillid.

Kursets målgruppe

Dette kursus er for dig, der allerede kender brugerfladen på basisniveau i Premiere Pro og nu gerne vil lære flere funktioner og værktøjer i programmet under kyndig vejledning fra en Adobe certificeret underviser.

Relaterede kurser

Er du nybegynder i Premiere Pro?
Skal du i gang med Premiere Pro så anbefaler vi kurset Premiere Pro Basis »

Du kan læse mere om Premiere Pro hos Adobe »

Det vil du lære

Lær at opsætte et effektivt workflow i Premiere Pro

Du får en grundig gennemgang af workspaces og ser, hvordan du gemmer og genbruger effekt-indstillinger, så dit workflow bliver langt hurtigere, og du kommer sikkert i mål med dine produktioner inden deadline.

Bedre overblik over de mange værktøjer

Vi tager alle værktøjer, der er til rådighed i Premiere Pro, i brug. Dette giver dig et bredere overblik og en hurtigere og mere effektiv og forbedret kreativ arbejdsproces. Vi ser også på konkrete produktionsscenarier og kigger på en række smarte plugins, du kan benytte for at opnå specifikke outputs.

Avanceret farvejustering

Lær at bruge nye værktøjer til farvekorrektion, så du opnår et ensartet udtryk i dine videoproduktioner. Du lærer også at indstille særlige filtre for at opnå bestemte farveudtryk.

Lær at optimere svingende lyd- og videomateriale

På kurset lærer du, hvordan du kan optimere lyd- og videomateriale. Måske er det videomateriale, du modtager, ikke af den bedste kvalitet, bliver leveret i forskellige formater eller skal farveoptimeres. Du lærer effektive tips til at få det bedste ud af forskelligt materiale, så du opnår et ensartet udtryk i lyd og billedkvalitet.

Undertekster

Har du behov for undertekster i dine videoer, så har Premiere Pro flere muligheder for at oprette disse. Vi gennemgår alle mulighederne.

Synkronisering af flere optagelser

Premiere Pro har en funktion, der hedder Multi Camera. Med den kan du synkronisere flere optagelser på én gang, så den efterfølgende redigering bliver en leg. Vi viser dig, hvordan du bruger denne smarte function.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser