5 gode grunde til at bruge WordPress

hvad er wordpress

WordPress er et af de mest udbredte systemer til at lave websites i. Både for store professionelle virksomheder og til hobby bloggere. Systemet har vundet hjertet hos rigtig mange. Vi har fundet frem til de 5 bedste grunde, der er til at bruge WordPress.

5 gode grunde til at komme i gang med WordPress

 1. Let at bruge
  WordPress er meget brugervenligt og du kan lave en hjemmeside fra bunden helt uden at skulle kode hverken HTML eller CSS. Det er dermed muligt at lave avancerede websites ved blot få klik. Samtidig er systemet så udbredt at der findes mange muligheder for hjælp og support overalt på nettet.
 2. Hurtigt at komme i gang
  Du er i gang med det samme og det er rigtigt når rygtet fortæller om ”den berømte 5 minutters installation” af hele det grundlæggende WordPress system.Alt er lavet super intuitivt og lavet til folk uden en master eksamen i hjemmeside programmering. WordPress er for alle og du kommer hurtigt i gang med at designe dit nye website.
 3. Mulighed for at tilpasse med det rette tema
  Det er muligt at vælge blandt 10.000vis af designtemaer, så det er bare at vælge præcist det design du ønsker dig. Herefter har du mulighed for yderligere at tilpasse det valgte tema på en ofte meget brugervenlig måde.Mange temaer er helt gratis at bruge og andre koster omkring 60$ – og det er en engangsomkostning og du skal ikke betale igen år efter år. Et tema du har betalt for kaldes et ”premium theme”. Et eksempel på et premium theme er Enfold. I Enfold har du mulighed for at tilpasse virkelig mange forskellige elementer i dit websitedesign. Alt fra valg af fonte, til baggrunde og farveskema.
 4. Mulighed for at udvide med plugins
  Står du og mangler en webshop eller lignende, findes det som regel som et plugin. Et plugin er et tilvalgsmodul som du kan installere på dit website ved få klik.Med udbredelsen af WordPress er der udviklet rigtig mange ekstra funktioner som umiddelbart kan integreres i dit eksisterende site. Det er lige så let som at bygge med lego. Mange plugins fås gratis, mens der ofte betales et lille beløb for de bedste.
 5. SEO venligt
  At blive fundet på søgemaskiner som Google er ofte en afgørende konkurrenceparameter. For at blive fundet af søgemaskinerne er det vigtigt at CMS systemet er lavet så søgemaskinens crawler let kan finde vej på dit website.WordPress er udviklet til at tale sammen med Google og er dit website lavet i WordPress er du allerede godt i gang med disciplinen søgemaskineoptimering.


wordpress kurser

Lær WordPress på 1-dags kursus

Hos Softworld kan du lære WordPress på Basis og Rutineret niveau i København & Aarhus. Se mere og find vores WordPress kurser på linket her.


Se alle WordPress kurser

Vi styrker dine grafiske, kreative og digitale kompetencer

På et kursus hos Softworld får du hands-on viden og undervisning i de mest populære grafiske og kreative programmer, emner og fagområder.

Kunstig intelligens

Udforsk tidsbesparende arbejdsgange med kunstig intelligens.

Adobe Illustrator

Lær at skabe dine egne illustrationer, logoer, ikoner og unikke grafikker.

Adobe InDesign

Lær at designe grafisk materiale og tryksager i det populære program.

WordPress

Lær at opbygge hjemmesider i det brugervenlige system.

Relaterede blogindlæg