Photoshop Camera App – Hvad kan den?

Hvad kan den populære Photoshop Camera app egentlig? Og hvem henvender den sig til?

Det kigger vi nærmere på i dette blogindlæg!

En kamera-app med alle de redigeringsfunktioner, du har brug for

Photoshop Camera er en app, der gør brugeroplevelsen så simpel som mulig.

Modsat Photoshop til din desktop, hvor det kræver erfaring og øvelse for at kunne udnytte alle programmets funktioner, kan Photoshop Camera app’en bruges af alle.

App’en har som udgangspunkt en række klassiske redigeringsfunktioner: Når billedet er taget, kan du ændre på effekter som saturation, lys, exposure, vibrance, highlights, shadows og meget mere.

Inden du tager billedet kan du desuden justere på lyset ved hjælp af en slide-funktion i højre side af skærmen.

En af de ting, som app’en gør rigtig god, er dens forbedring af billeder, der sker automatisk, når du åbner dit foto i appens arkiv (der er separat fra fotobiblioteket). Forbedringen kan fjernes igen ved at klikke på Magic Wand tool på toppen i skærmen, så du kan se den store forskel.

Skærmbillede 2020-12-09 kl. 11.57.48


Photoshop-magi i et kamera

Men der hvor Photoshop app’en virkelig rykker, er dens mange linser og kameraeffekter, der fungerer som avancerede filtre. Det vil sige, at du kan lege med avancerede effekter inden du tager billedet.

De komplekse AI-baserede filtre kommer i en række forskellige kategorier. Som standard kommer app’en med kategorier som selfie-, mad- og landsskabslinser. Her kan du for eksempel tage et selfie med pop-art filter eller ændre himlen på dit landskabsbillede fra blå skyer til mørk nattehimmel.

Skærmbillede 2020-12-09 kl. 11.57.56

App’en kommer også med et enormt bagkatalog af filtre lavet af designere i det kreative miljø. Nogle er endda animerede, mens andre er udviklet i samarbejde med kunstnere og influencere fra forskellige steder i verden (blandt andet kan du få et Billie Eilish filter). Og der kommer hele tiden flere og flere linser, du kan prøve af.

Flotte og vilde billeder til sociale medier

Photoshop Camera app kommer med al sandsynlighed ikke til at erstatte din standard foto-app. Det skyldes blandt andet, at den endnu ikke kan bruges med video og så starter den i øvrigt altid på selfiekameraet, hvilket for mange er en irriterende feature.

Skærmbillede 2020-12-09 kl. 11.58.18

Til gengæld kan appen bruges til at lave lækkert og flot indhold til sociale medier – både professionelt og privat.

Med appen kræver det kun få klik at skabe billeder, der stjæler opmærksomheden. Mange af filtrene kan virke overredigerede, men til gengæld skaber de blikfang og afspejler noget af den magi, profesionelle designer kan skabe med Photoshop! Se alle Softworlds Photoshop kurser her

Vi styrker dine grafiske, kreative og digitale kompetencer

På et kursus hos Softworld får du hands-on viden og undervisning i de mest populære grafiske og kreative programmer, emner og fagområder.

Kunstig intelligens

Udforsk tidsbesparende arbejdsgange med kunstig intelligens.

Adobe Illustrator

Lær at skabe dine egne illustrationer, logoer, ikoner og unikke grafikker.

Adobe InDesign

Lær at designe grafisk materiale og tryksager i det populære program.

WordPress

Lær at opbygge hjemmesider i det brugervenlige system.

Relaterede blogindlæg