Adobe Photoshop kurser

Bliv skarp på billedredigering og grafik med Photoshop – et af verdens mest populære programmer. Med et kursus i Photoshop kommer du effektivt fra start.

Det får du hos softworld

Vores instruktører er Adobe certificerede med lang praktisk erfaring i programmerne. Det er din garanti for viden og undervisning i højeste kvalitet.

Vi har tilfredshedsgaranti på alle vores kurser. Det sikrer, at du får fuldt udbytte af dine kurser. 

Vi har mange års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere i danske og internationale virksomheder.

Du finder vores moderne kursusfaciliteter centralt i Aarhus og København.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet alle kursets dage.

Find dit certificerede Adobe Photoshop kursus

Vi tilbyder en række forskellige Photoshop kurser, der henvender sig til både nybegyndere og erfarne brugere af programmet. Du kan deltage på et Photoshop kursus i København og Aarhus. Her ser du oversigten over de forskellige Photoshop kurser, du kan tilmelde dig. 

Photoshop Basis kursus

4.5/5

På dette Photoshop kursus for nybegyndere tager vi dig hele vejen igennem brugerfladen og de vigtigste værktøjer så du får programmet helt under huden.

Photoshop Rutineret kursus

4.4/5

På dette hands-on kursus løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en Photoshop ekspert.

Photoshop Begynder til Mester

4.5/5

Med kursuspakken Photoshop: Fra Begynder til Mester kommer du godt fra start i Photoshop og bliver både dygtig, hurtig og effektiv i det populære program.

Få overblikket over Photoshop – ofte stillede spørgsmål

Hvad er Photoshop?

adobe photoshop kurser

Er du i tvivl om, hvad Photoshop egentlig er samt hvorfor det er så populært? Vi gør dig klogere på det grafiske program.

Photoshop er et grafisk software der lader dig redigere billeder og producere grafik i pixel format. Photoshop bruges af grafiske designere, fotografer og andre, der skal producere grafik i høj kvalitet til digitale, sociale og trykte medier. 

Photoshop blev oprindelig lavet med det formål, at give fotografer og andre et værktøj, hvor de kan udføre avanceret retouchering og billedbehandling. Photoshop er senere gået hen og blive digitale grafikeres foretrukne billedbehandlingsprogram.

En af de absolut største fordele med Photoshop er muligheden for at arbejde med lag (layers). Det betyder, at du kan tilføje en række visuelle effekter samtidig med, at du bibeholder din originale grafik. Du kan også nemt tilføje farvefiltre og justere lys og dybde. 

Pixelgrafik vs. Vektorgrafik
Med Photoshop producerer du pixelgrafik, hvilket er forskelligt fra f.eks. Illustrator, hvor du producerer vektor-baseret grafik. Forskellen på pixel og vektor er, at vektorgrafik lader dig producere grafik, der kan skaleres op i uendelige størrelser. Med pixelgrafik skal du definere den endelige størrelse fra start men får derimod flere millioner farver at vælge mellem. 

Photoshop filformater
Med Photoshop kan du eksportere dine grafikker og billeder i de populære digitale formater som .jpeg, .png, .gif og .svg. Det gør, at du kan bruge dine grafikker på alle digitale platforme. 

Det kan du bruge Adobe Photoshop til

Photoshop giver dig uendelige muligheder med grafik og billedbehandling. I programmet arbejder du med lag, masker, Smart Objects og actions og du kan dermed producere billeder og grafik, der skiller sig ud. Kun dine færdigheder i programmet sætter begrænsningerne!

Med Photoshop kan du blandt andet lave:

Hvad koster Photoshop?

Photoshop indgår i Adobe Creative Cloud, hvor du kan købe et samlet abonnement på de mest populære Adobe programmer. Du kan også købe et individuelt abonnement på Adobe Photoshop.

Du kan vælge mellem forskellige prisniveauer og abonnementer til studerende, lærere, virksomheder, skoler og universiteter.  Du kan læse mere om abonnementer hos Adobe her.

Du kan downloade en gratis Photoshop prøveversion på dette link.

Photoshop priseksempler 2021:

Pakke Pris
Pakke Photoshop (privatpersoner)
Pris kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Pakke Alle programmer (virksomheder)
Pris kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Pakke Alle programmer (privatpersoner)
Pris kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Pakke Studerende og lærere
Pris kr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge Photoshop?

Photoshop er “go to” programmet for en række fotografer, UX designere, grafikere, marketing- og kommunikationsfolk samt andre, der har brug for selv at kunne stå for grafisk produktion og redigering af billeder til sociale og digitale medier.

Ved at kende Photoshops mange funktioner og værktøjer, får du et program for hånden, der giver dig ubegrænsede muligheder for at være kreativ med dine billeder og grafiske elementer.

Sådan vælger du det rigtige Photoshop kursus

Softworld har Photoshop kurser på forskellige niveauer, og du vil få undervisning af certificerede eksperter, uanset hvilket kursus du vælger.

Et kursus i Photoshop Basis er til dig, der er ny i programmet og skal lære brugerfladen at kende. Der behøves ingen forudsætninger for at deltage på et kursus i Photoshop Basis.

Kurset Photoshop Rutineret passer til dig, der arbejder i programmet til dagligt. Her lærer du flere avancerede funktioner og teknikker og kan optimere dit workflow i programmet. 

Kursusforløbet Photoshop: Fra Begynder til Mester er til dig, der skal være helt skarp i Photoshop og opnå tilnærmet fuld frihed i programmet. 

Er du usikker på, hvilket Photoshop kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Photoshop Basis
Et kursus i Photoshop Basis er til dig, der er nybegynder i programmet eller dig, der vil genopfriske dine færdigheder i programmet. Du behøver ingen forkundskaber for at deltage.

LokationDato
Aarhus13. & 14. december 2021
få pladser tilbage
København05. & 06. januar 2022
ledige pladser
Aarhus23. & 24. februar 2022
ledige pladser
København08. & 09. marts 2022
ledige pladser
Aarhus05. & 06. april 2022
ledige pladser
København10. & 11. maj 2022
ledige pladser

Photoshop Rutineret
Med et Rutineret kursus i Photoshop lærer du en række smarte funktioner, så du bliver endnu mere effektiv i programmet. 

LokationDato
København01. & 02. februar 2022
ledige pladser
Aarhus15. & 16. marts 2022
ledige pladser
København05. & 06. april 2022
ledige pladser
Aarhus17. & 18. maj 2022
ledige pladser
København07. & 08. juni 2022
ledige pladser
København22. & 23. august 2022
ledige pladser

Photoshop fra begynder til mester
Photoshop: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus er til dig, der skal arbejde med Photoshop på daglig basis og har brug for at være helt komfortabel med programmet. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede Adobe instruktør dig på til at blive en mester i Photoshop.

Få hjælp til at vælge dit Photoshop kursus

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.