Certificerede Photoshop kurser

Certificerede Adobe Photoshop kurser i København og Aarhus. Bliv skarp på grafisk billedbehandling i det populære program. Se hvilke Photoshop kurser vi tilbyder i oversigten her.

Lær Adobe Photoshop på kursus i København og Aarhus

Lær Photoshop med et kursus hos Softworld og bliv skarp til billedbehandling og grafisk produktion.

Vi tilbyder en række forskellige Photoshop kurser, der henvender sig til både nybegyndere og erfarne brugere af programmet, og som ønsker at optimere deres workflow og blive kendt med programmets mere avancerede muligheder.

Du kan deltage på et Photoshop kursus i København og Aarhus. Her ser du oversigten over de forskellige Photoshop kurser, du kan tilmelde dig. 

Photoshop Rutineret kursus

På dette hands-on Photoshop kursus løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Photoshop ekspert.

Se kurset »

Hvad kan du bruge Adobe Photoshop til?

Med Photoshop arbejder du med lag, masker, Smart Objects og actions og du kan redigere billeder og grafik, der skiller sig ud. 

Det kan du lave i Photoshop:

Hvem kan bruge Adobe Photoshop?

Photoshop er “go to” programmet for en række fotografer, UX designere, grafikere, marketing- og kommunikationsfolk samt andre, der har brug for selv at kunne stå for grafisk produktion og redigering af billeder til sociale og digitale medier.

Ved at kende Photoshops mange funktioner og værktøjer, får du et program for hånden, der giver dig ubegrænsede muligheder for at være kreativ med dine billeder og grafiske elementer.

Sådan vælger du det rigtige Photoshop kursus

Softworld har Photoshop kurser på forskellige niveauer, og du vil få undervisning af certificerede eksperter, uanset hvilket kursus du vælger.

Et kursus i Photoshop Basis er til dig, der er ny i programmet og skal lære brugerfladen at kende. Der behøves ingen forudsætninger for at deltage på et kursus i Photoshop Basis.

Kurset Photoshop Rutineret passer til dig, der arbejder i programmet til dagligt. Her lærer du flere avancerede funktioner og teknikker og kan optimere dit workflow i programmet. 

Kursusforløbet Photoshop: Fra Begynder til Mester er til dig, der skal være helt skarp i Photoshop og opnå tilnærmet fuld frihed i programmet. 

Er du usikker på, hvilket Photoshop kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Scroll til toppen

Kursuskategorier