softworld.dk

Photoshop kurser

Bliv skarp på grafisk billedbehandling i det populære program. Deltag på certificerede Adobe Photoshop kurser i København og Aarhus. Softworlds eksperter klæder dig på med solide grafiske færdigheder.

adobe photoshop kursus softworld

Find dit Photoshop kursus – forskellige niveauer

Skal du udarbejde og justere grafik, billeder, web-bannere, fotos og flyers til online platforme? Så er Adobe Photoshop en glimrende løsning.

Find dit kursus i København og Aarhus og reserver din plads i dag.

4.8/5
Dette Photoshop kursus er til dig der skal udarbejde grafik til online og offline medier og vil lære at bruge Photoshop til formålet.

Om Softworlds Photoshop kurser

På et Photoshop kursus lærer du grafisk design på nybegynder-niveau og mere rutineret niveau.

På et 2-dages Basis Photoshop kursus får du en solid gennemgang af brugerfladen og de vigtigste værktøjer, så du kan producere grafik og justere billeder med et professionelt udseende.

På et 2-dages Photoshop Rutineret kursus lærer du at sætte Photoshop på autopilot med en række smarte og udvidede funktioner, der lader dig udføre mere avanceret retouchering og optimering af grafisk materiale i Photoshop.

4-dages forløbet Photoshop fra Begynder til Mester er for dig, der skal blive helt komfortabel med Photoshop på kort tid. Læs mere og find dit Photoshop kursus i København og Aarhus herunder.

Få overblikket over Photoshop – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er Photoshop?
 2. Hvad kan du bruge Photoshop til?
 3. Hvad koster Photoshop?
 4. Hvem kan bruge Photoshop?
 5. Vælg dit rigtige Photoshop niveau

Hvad er Photoshop?

adobe photoshop kurser

Er du i tvivl om, hvad Photoshop egentlig er samt hvorfor det er så populært? Vi gør dig klogere på det grafiske program.

Photoshop er et grafisk software, der lader dig redigere billeder og producere grafik i pixel format. Photoshop bruges af grafiske designere, fotografer og andre, der skal producere grafik i høj kvalitet til digitale, sociale og trykte medier.

Photoshop blev oprindeligt lavet med det formål at give fotografer og andre et værktøj, hvor de kan udføre avanceret retouchering og billedbehandling. Photoshop er senere gået hen og blevet digitale grafikeres foretrukne billedbehandlingsprogram.

En af de absolut største fordele med Photoshop er muligheden for at arbejde med lag (layers). Det betyder, at du kan tilføje en række visuelle effekter samtidig med, at du bibeholder din originale grafik. Du kan også nemt tilføje farvefiltre og justere lys og dybde.

Pixelgrafik vs. Vektorgrafik
Med Photoshop producerer du pixelgrafik, hvilket er forskelligt fra f.eks. Illustrator, hvor du producerer vektorbaseret grafik. Forskellen på pixel og vektor er, at vektorgrafik lader dig producere grafik, der kan skaleres op i uendelige størrelser. Med pixelgrafik skal du definere den endelige størrelse fra start – til gengæld får du flere millioner farver at vælge mellem.

Photoshop filformater
Med Photoshop kan du eksportere dine grafikker og billeder i de populære digitale formater som .jpeg, .png, .gif og .svg. Det gør, at du kan bruge dine grafikker på alle digitale platforme.

Det kan du bruge Adobe Photoshop til

Photoshop giver dig uendelige muligheder med grafik og billedbehandling. I programmet arbejder du med lag, masker, Smart Objects og actions og du kan dermed producere billeder og grafik, der skiller sig ud fra mængden. Kun dine færdigheder i programmet sætter begrænsningerne.

Det kan du lave i Photoshop:

 • Grafik og billeder til sociale medier
 • Bannere og annoncegrafik
 • Animerede GIF’er og små videoer
 • Mockups og produktvisualiseringer
 • Hjemmeside-elementer og -design
 • Farvejusteringer af dine billeder
 • Retouchering af billeder
 • Magasin-forsider
 • Fritlægning og optimering
 • T-shirt designs

Hvad koster Photoshop?

Adobe Photoshop indgår i Adobe pakken, hvor du kan købe et samlet abonnement eller købe en individuel udgave af Photoshop.

I tabellen nedenfor kan du se priseksempler på forskellige Adobe-pakker.

Adobe tilbyder forskellige prisniveauer og abonnementer. Du kan vælge mellem abonnementer til studerende, lærere, virksomheder, skoler og universiteter.  Læs mere om Adobe-abonnementer her.

Du kan downloade en gratis prøveversion på dette link.

Photoshop priseksempler 2022:

PakkePris
Photoshop (privatpersoner)kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Alle programmer (virksomheder)kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Alle programmer (privatpersoner)kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Studerende og lærerekr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge Photoshop?

Photoshop er “go to” programmet for en række fotografer, UX designere, grafikere, marketing- og kommunikationsfolk samt andre, der har brug for selv at kunne stå for grafisk produktion og redigering af billeder til sociale og digitale medier.

Ved at kende Photoshops mange funktioner og værktøjer, får du et program, der giver dig ubegrænsede muligheder for at være kreativ med dine billeder og grafiske elementer.

Hvad siger andre kursister om Photoshop kurserne?

Jeg har lært utallige tips og tricks – som kan bruges på daglig basis. Underviser Jimmy er meget vidende og engageret i undervisningen. Dejlig uhøjtidelig i sin tilgang. Rigtig god mad og varieret udvalg. Flotte lokaler på en god lokation.

– Jens, Teknologisk Institut

En instruktør som var nem at forstå, tålmodig, havde svar på det hele, behagelig. Fine lokaler, fin placering. Super forplejning.

– Christina, PLH Arkitekter

Sådan vælger du det rigtige Photoshop kursus

Softworld har Photoshop kurser på forskellige niveauer, og du vil få undervisning af certificerede eksperter uanset, hvilket kursus du vælger.

Et kursus i Photoshop Basis er til dig, der er ny i programmet og skal lære brugerfladen at kende. Der behøves ingen forudsætninger for at deltage på et kursus i Photoshop Basis.

Kurset Photoshop Rutineret passer til dig, der arbejder i programmet til dagligt. Her lærer du flere avancerede funktioner og teknikker og kan optimere dit workflow i programmet.

Photoshop Rutineret

Med et Rutineret kursus i Photoshop lærer du en række smarte funktioner, så du bliver endnu mere effektiv i programmet.

Photoshop: Fra Begynder til Mester

Kursusforløbet Photoshop: Fra Begynder til Mester er til dig, der skal være helt skarp i Photoshop og vil opnå fuld frihed i programmet.

Er du usikker på, hvilket Photoshop-kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Kommende datoer for Photoshop Basis:

LokationDato
København 14. & 15. november 2022
Aarhus22. & 23. november 2022
København 04. & 05. januar 2023
Aarhus04. & 05. januar 2023