UX Nordic – mød nogle af Nordens bedste UX eksperter

Den 24. & 25. august 2023 løber konferencen UX Nordic af stablen. Selve konferencen finder sted i Aarhus og vil samtidig blive streamet til et virtuelt publikum.

Det spændende event byder på håndplukkede foredragsholdere, spændende præsentationer og inspirerende workshops kombineret med rig mulighed for at networke og møde kollegaer fra branchen.

Arrangørerne bag UX Nordic lover desuden kvalitetspræsentationer og oplæg fra nogle af branchens skarpeste hoveder, der giver dig yderst relevant indsigt om de seneste trends og tendenser i dagens digitale landskab.

Deltag online eller via fysisk tilstedeværelse
Hvis du ikke har muligheden for at være fysisk tilstede kan du i ovenikøbet deltage på arrangementet og de mange workshops online fra din arbejdsplads eller dagligstue. 

Få inspiration og viden fra førende UX eksperter
Omend om du arbejder med grafisk design og UX til dagligt, er beslutningstager eller virksomhedsejer, så er arrangørens mål at tilbyde alle en førsteklasses (bruger)oplevelse med værdifuld og aktuel indsigt omkring digitale design trends i.

Du kan læse mere om arrangementet på UX Nordic’s hjemmeside

ux design kurser

Lær UX design fra Adobe-certificerede specialister

Vi styrker dine grafiske, kreative og digitale kompetencer

På et kursus hos Softworld får du hands-on viden og undervisning i de mest populære grafiske og kreative programmer, emner og fagområder.

Kunstig intelligens

Udforsk tidsbesparende arbejdsgange med kunstig intelligens.

Adobe Illustrator

Lær at skabe dine egne illustrationer, logoer, ikoner og unikke grafikker.

Adobe InDesign

Lær at designe grafisk materiale og tryksager i det populære program.

WordPress

Lær at opbygge hjemmesider i det brugervenlige system.

Relaterede blogindlæg