softworld.dk

UX Design og digitale brugeroplevelser

4.5/5
På dette 2-dages UX design kursus lærer du at designe digitale brugeroplevelser baseret på både teori og praksis.

Bliv skarp på de vigtigste UX værktøjer og teorier med dette 2-dages UX design kursus

Dette kursus i UX Design og digitale brugeroplevelser er til dig, der skal have en introduktion til UX design så du kan arbejde med resultatorienteret brugerinteraktion og overbevisende design.

Brugeroplevelsen på de digitale og sociale platforme er i fokus som aldrig før. Som brugere navigerer vi hurtigt rundt fra hjemmeside til hjemmeside når vi leder efter information, viden og nye produkter. Dette UX design kursus vil klæde dig på til at få et mere brugerorienteret blik, når du designer til digitale løsninger.

Workshop format
En stor del af kurset foregår i et workshop-lignende format hvor vi arbejder med at løse en problemstilling i mindre grupper. Dette sørger for at give dig en praktisk, virksomhedsnær og hands-on tilgang til UX design processen som den typisk foregår ude i virksomhederne.

UX kurset er desuden bygget op om teorier, forskning og akademisk anerkendt materiale, som giver dig værktøjer der sørger for, at dine fremtidige designvalg er forankret troværdigt. En stor del af kurset består netop i at klæde dig på til at kunne argumentere for dit design.

Du lærer også en række metoder og værktøjer af en digital designer og du får en masse praktiske værktøjer med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Efter kurset kan du derfor ikke blot forklare, hvad du har designet, men hvorfor du har designet det.

Ønsker du en solid og praktisk forståelse for UX Design? Så tag to dage ud af din kalender og deltag på dette spændende, praktiske og kreative hands-on UX Design kursus i Aarhus og København.

Dit udbytte:

  • Du lærer grundlæggende teorier og regler, der skaber en god brugeroplevelse
  • Du får styr på begreber som UI, UX og UCD
  • Du lærer at arbejde med Personaer og inddrage User Testing
  • Du arbejder med kortlægning og test af kundens behov
  • Du lærer at argumentere for dine designvalg

Kursets målgruppe

Dette kursus er for dig, der arbejder med design, grafik og kommunikation på digitale medier og skal have en forståelse for, hvad der skaber et godt og brugervenligt design.

UX design kursus København og Aarhus

Du kan deltage på et UX design kursus i København og Aarhus. Vores kursuslokaler ligger centralt i begge byer så det er nemt at deltage.

Relaterede kurser

Lær at bygge interaktive designs og prototyper på kursetPrototyper med Adobe XD »

Kom godt fra start med visuelle hjemmesider i WordPresspå 1-dags kurset WordPress Basis »

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 12. & 13. juni 2023
ledige pladser
Aarhus27. & 28. juni 2023
ledige pladser
København 18. & 19. september 2023
ledige pladser
ux design kursus

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Klippekort 2 klip
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

WordPress kursus
WordPress kursus
Susanne, Københavns Kommune
Læs mere
Et kursus over al forventning. Det var superrelevant. Meget vidende og velforberedt instruktør. Gode sociale kompetencer. Maden var helt forrygende.
Webbanner kursus
Webbanner kursus
Martin, Bauhaus
Læs mere
Helt suveræn underviser. Super god kemi og god til at lære fra sig. Det er ikke sidste gang vi kommer her.
UX design kursus
UX design kursus
Karen, KAB bolig
Læs mere
Jeg glæder mig til at komme til at bruge det i praksis. Underviseren var meget engageret og kom med spændende anekdoter og viden. Lækkert mad og lokalerne er rigtig fine.
WordPress kursus
WordPress kursus
Merete, Sjællandske Medier
Læs mere
En underviser der var kompetent og god til at undervise. Underholdende og meget tålmodig. Over al forventning.
Grafisk Design kursus
Grafisk Design kursus
Pernille
Læs mere
Genial underviser – så begejstret, så det smitter af. Han kan få selv en skrifttype til at lyde übercool. Så fine lokaler og skøn forplejning.
Adobe XD kursus
Adobe XD kursus
Signe, Lomax A/S
Læs mere
Jeg kan i høj grad bruge det jeg har lær. Dygtig underviser der var god til at forklare. Rigtig fin mad.
Grafisk Design kursus
Grafisk Design kursus
Ronnie, Forsyning Helsingør
Læs mere
Det var godt at få nogle af “grundelementerne” på plads vedr. grafisk design og dermed muligheden for at gå hjem og fordybe sig endnu mere. Jeg oplevede underviseren som meget kompetent, pædagogisk og rigtig god formidlingsevne. Rigtig god forplejning i løbet af dagen med snacks, kaffe/the og vand.
Infografik kursus
Infografik kursus
Asger, Kiropraktorernes Videnscenter
Læs mere
Instruktøren var meget vidende, medlevende og villig til at dele ud af sin viden. Og altid meget hjælpsom, når der var behov for det. Topkarakter til maden. Bliv ved med at arrangere gode kurser.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Kristian
Kristian
Adobe Certified instructor
Kristian er selvstændig grafiker, illustratør og skønlitterær forfatter. Hans spidskompetencer er inden for de kreative områder: Illustrator, InDesign og visuelt design, layout, typografi og kreativitet.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Jesper
Jesper
Art Director
Jesper er senior Art director og freelance grafisk designer med over 25 års erfaring i reklamebranchen. Her har han arbejdet med corporate og visuel identitet, konceptudvikling og emballagedesign.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.

indhold
Det vil du lære på UX Design og digitale brugeroplevelser

Lær de grundlæggende regler for godt UX

I alle led af en designprocess er det essentielt, at du kan tale dine brugeres sprog. På kurset får du styr på grundlæggende regler for godt UX design.

Få styr på begreberne UI, UX og UCD

Vi gennemgår koncepterne UI (User Interface), UX (User Experience), UCD (User Centered Design) og ser eksempler på, hvorfor nogle apps / websider topper og andre flopper.

Overbevisende design

På kurset lærer du at arbejde med konceptet ‘overbevisende design’, hvor du med visuelle virkemidler kan lægge til rette for, at en bruger af en hjemmeside eller app agerer, som du ønsker.

UX modeller og teorier, der styrker dit design

På kurset lærer du at inddrage en række praktiske modeller, så du kan strukturere dit design. Vi tager afsæt i blandt andet CRAP-modellen og FITTS law og vi arbejder med en case fra analyse til endelig prototype.

Kortlæg og test kunden og brugerens behov

Når du har fundet ud af, hvad dine brugere og kunder har behov for, så kan du definere, hvad din designløsning SKAL have, MÅ have og hvad der er RART at have. Herved kan du prioritere ressourcerne, budget og indsatserne efter, hvad der giver mest mening for projektets interessenter.

Identificer målgrupper ved hjælp af Personaer

På kurset får du redskaber til at udarbejde Personaer, der hjælper dig med at kommunikere til de rigtige brugere. Formålet med at arbejde med Personaer og kategorisere dem i forskellige brugergrupper er, at du herved kan sælge det samme produkt på tre forskellige måder i en og samme digital løsning.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld