5/5

Adobe Acrobat

På dette Adobe Acrobat kursus lærer du at oprette, justere og redigere PDF-dokumenter med få klik.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

På dette Adobe Acrobat kursus bliver du helt fortrolig med brugerfladen i programmet. Du får et godt overblik over værktøjernes placering og lærer, hvordan du bruger de forskellige paneler.

Med Acrobat kan du nemt udskifte og arrangere sider i et PDF-dokument, kombinere flere PDF-filer til ét dokument samt beskære og rotere sider.

Acrobat har også en række gode muligheder for at redigere i en PDF og vi gennemgår, hvad du skal være opmærksom på.

På kurset lærer du, hvordan du kan indsætte sidetal, vandmærker og fodnoter, samt får tips til at få sammensatte PDF-filer til at fremstå som et samlet dokument.

Har du oplevet, at en PDF fra f.eks. InDesign fylder for meget? Med Acrobat er det nemt at reducere filstørrelsen samtidig med, at du beholder kvalitet og opløsning.

Deltag på dette Acrobat kursus og lær at bruge det smarte program til effektive rettelser, ændringer og eksport af PDF-dokumenter.

Se også: Kursus i Tilgængelige PDF filer

Det vil du lære

Få fuldt overblik over brugerfladen i Acrobat

På kurset lærer du at bruge de mange værktøjer, du har til rådighed i programmet.

Rettelser og ændringer af et PDF-dokument

Du lærer at lave simple rettelser i en eksisterende PDF, uden at skulle åbne eller finde originalfilen i f.eks. InDesign.

Kombinér flere PDF-dokumenter til én samlet fil

Har du flere forskellige PDF-sider og dokumenter som du vil samle i én PDF? Med Acrobat er det nemt at indsætte, slette og omorganisere forskellige PDF-dokumenter.

Brug Acrobat til korrektur og noter

Du kan også bruge Acrobat til kommentarer, noter og bemærkninger. På kurset viser vi dig, hvordan du gør.

Reducér filstørrelsen på store PDF-dokumenter

Har du PDF-dokumenter, der fylder meget? Nogle gange skal du sende en PDF som f.eks. et vedlæg, men den bliver stoppet af mailprogrammet, fordi den fylder for meget. På kurset lærer du at bruge Acrobat til at reducere filstørrelser, uden at tabe kvalitet i PDF-filen.

Lær at bygge interaktive formularer i en PDF

Med Acrobat kan du også oprette formularer og felter, der kan udfyldes digitalt og bruges til f.eks. informationsindsamling og spørgeskemaer. På kurset får du en god introduktion til interaktivitet i dit PDF-dokument.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser