5/5

Adobe After Effects Rutineret

På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!

Dette hands-on kursus er til dig, der kender After Effects og som ønsker at få fuld kontrol over flere avancerede muligheder i programmet.

På After Effects Rutineret lærer du at optimere dit workflow, du bliver skarp på animationsteknikker og du får smarte tips af vores Adobe certificerede underviser til at gøre dine projekter mere kreative og spændende. På kurset dykker vi dybere ned i programmet og du lærer effektive og tidsbesparende arbejdsmetoder.

For at deltage anbefaler vi, at du arbejder med After Effects til dagligt og kender til de grundlæggende funktioner i programmet.

Dit udbytte

  • Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer i After Effects
  • Du kan lave mere avancerede animationer og effekter via Expressions
  • Du lærer at arbejde med After Effects 3D-funktioner
  • Du kan oprette skabeloner og derved holde stilen i dine produktioner
  • Du bliver mere effektiv og kan fokusere på at være kreativ
  • Du lærer at mestre keyframes og basale animationer, så du kan tilføje liv til dine projekter og øge engagementet.
  • Du lærer at levere spændene bevægelig grafik til dine præsentationer, hvilket imponerer.
  • Du lærer at skabe visuelle effekter og overgange, der tilføjer dybde og professionalisme til dine videoer.
  • Du lærer at tilføje emotionel appel til dine animationer, hvilket hjælper dig med at opbygge stærkere forbindelser til din målgruppe.
  • Du lærer at skabe professionelle animationsproduktioner, hvilket potentielt øger din virksomheds omsætning.

Kursets målgruppe

Kurset er til dig, der allerede kender After Effects på brugerniveau og/eller har deltaget på kurset After Effects Basis.

Relaterede kurser

Er du nybegynder i After Effects?
Læs mere om kurset After Effects Basis »

Er du grafiker, og arbejder du allerede i Photoshop og Illustrator?
Så læs mere om det grafik-orienterede 2-dages kursus After Effects for Grafikere »

Du kan læse mere om After Effects hos Adobe »

Det vil du lære

Avancerede effekter

Du kender sikkert allerede mange effekter i After Effects, men på dette kursus vil du støde på endnu flere effekter, som vi analyserer. Med hjem får du nye design- og animationsfærdigheder og opnår en bredere palette af kreative muligheder.

Smarte genveje

I After Effects kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ, dette bliver demonstreret af en Adobe certificeret underviser.

Dynamic Link

After Effects kan integreres med Illustrator og andre Adobe programmer via den indbyggede funktion, Dynamic Link, hvilket giver dig muligheder for et effektivt workflow. Vi gennemgår nogle af de smarte funktioner.

Motion Design og Graph Editor

Motion Design med fokus på tekst og bevægelse ved hjælp af After Effects’ Graph Editor gør animation til en oplevelse i sig selv.

3D simulation i After Effects

På kurset arbejder vi med After Effects’ indbyggede 3D kamera, der giver dig mulighed for realistisk 3D animation af tekster og andre elementer.

Expressions

Under kyndig vejledning af en Adobe certificeret underviser introduceres du for Expressions, som er After Effects’ indbyggede scripting, der giver helt nye muligheder for animation, gentagelser og specielle effekter.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!