5/5

Figma – UX og UI Prototyper

På dette 2-dages Figma kursus vil du lære at designe smukke og funktionelle brugergrænseflader og prototyper ved hjælp af Figma.

På dette 2-dags Figma kursus vil du lære at designe smukke og funktionelle brugergrænseflader og prototyper ved hjælp af Figma.

Figma er i dag et af de mest populære cloud-baserede programmer til design af websites, apps, logos og meget mere, og med Figma er det let at samarbejde med flere personer, så både designere, udviklere og andre teams i en organistion kan følge den røde tråd i en virksomheds profil.

Vi arbejder med UI, der står for User Interface, samt gode brugeroplevelser, UX, hvorved der menes User experiences, og efter kurset har du fået det fulde overblik over Figmas brugerflade og kan oprette imponerende designs til forskellige målgrupper.

Opret grundlæggende former og objekter, oprettelse af interaktive prototyper og navigering i Figma-interfacet, er blot få af de emner vi dykker ned i hen over to intensive – men kreative – dage, på dette Figma kursus. Vores erfarne instruktør guider dig hele vejen, og du får selv lov til at prøve kræfter med Figma til dine egne designs gennem en række praktiske øvelser.

Figma har mange smarte værktøjer og funktioner – der kan spare dig tid, hvis man sætter sig godt ind i hvordan de fungerer og komplimenterer hinanden. Du får derfor en grundig indføring i brug af Figmas vigtigste værktøjer og funktioner, og desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af designs til eksport.

Dit udbytte

  • Du har forståelse for de grundlæggende principper i UI og UX design.
  • Du har fået et godt overblik i Figmas grænseflader og værktøjer.
  • Skabe og organisere effektive designprojekter.
  • Konstruere interaktive prototyper og forstå brugerflows.
  • Implementere navigation mellem Artboards og tilføje overgange og animationer.
  • Udnytte Figma-plugins som Iconify og User Flows.
  • Samarbejde i realtid, dele filer og eksportere til videre udvikling.

Efter vores kursus har du fået færdigheder og viden, som du kan anvende i dine fremtidige designs, du kan kommunikere med teams og klienter på en effektiv måde og levere brugeroplevelser på højt plan.

På kurset arbejder vi med kursusmateriale og opgaver på dansk. Du får adgang til ekstramateriale, spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring. Alt sammen på dansk.

Kursets målgruppe

Dette kursus er for begyndere, der er nye i Figma og ønsker at lære de grundlæggende principper for UI og UX design, men også for erfarne designere, der ønsker at udvide deres færdigheder og lære nye teknikker.

Det vil du lære

Kom godt fra start i Figma

Du bliver introduceret til Figmas brugerflade og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.

Design rigtigt fra begyndelsen

Du lærer at arbejde med gitre og rammer for at organisere dine designs samt at arbejde med tekst og typografi, så dine designs skiller sig ud fra mængden.

Effektivt design

For at arbejde effektivt lærer du at oprette symboler og komponenter, og du lærer også, hvordan du kan skabe responsive designs, der fungerer på alle skærmstørrelser.

Eksport til udvikling

Effektiv eksport af designelementer til udvikling og generering af CSS, HTML og SVG-kode fra Figma.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser