5/5

WordPress Rutineret

Bliv endnu mere fortrolig med brugerfladen og værktøjer i WordPress på dette 1-dags WordPress kursus.

På dette kursus vil du blive rutineret bruger i WordPress og lære at udnytte dets fulde potentiale. Vi fokuserer på at hjælpe dig med at designe websteder, der skiller sig ud og imponerer dine besøgende. Dette kursus henvender sig også til dig, der arbejder med indholdshåndtering og ønsker at blive mereeffektivitet i WordPress.

WordPress er for mange blevet det foretrukne valg og det er ikke svært at forstå hvorfor. Dets brugervenlige grænseflade kombineret med avancerede tekniske muligheder gør det til et ideelt valg for virksomheder i alle størrelser.

Uanset om du arbejder med design, marketing eller kommunikation, er kendskab til WordPress afgørende. Dette kursus er velegnet til webdesignere, webmastere, kommunikations- og marketingmedarbejdere, administratorer og grafikere.

Dit udbytte

  • Mestre avanceret webdesign med Elementor, skabe professionelle websider og imponerende webdesigns.
  • Udnytte Elementor’s AI for at automatisere designprocessen og forbedre brugeroplevelsen.
  • Forstå simpel HTML-kode til at tilpasse dit webdesign og give det en unik karakter.
  • Skabe responsivt webdesign, der tilpasser sig forskellige skærmstørrelser.
  • Effektivt navigere i WordPress’ brugerflade og udnytte dets omfattende funktioner.

Kursets målgruppe

Kurset er for dig, der kender WordPress på grundlæggende niveau, har arbejdet lidt i systemet tidligere eller har deltaget på vores WordPress Basis kursus.

Du kan læse mere om WordPress her »

Det vil du lære

Effektiv Navigation i WordPress:

Du vil blive komfortabel med WordPress’ brugerflade og lære at udnytte de mange funktioner, som systemet tilbyder.

Responsivt webdesign

Vi vil vise dig, hvordan du skaber websteder, der tilpasser sig forskellige skærmstørrelser, hvilket er afgørende for at nå ud til alle dine besøgende.

Simpel HTML-Kode

Du vil forstå, hvordan du bruger simpel HTML-kode til at tilpasse dit webdesign og give det et unikt præg.

Elementor's AI

Vi vil udforske Elementor’s AI-funktionalitet, der hjælper med at automatisere designprocessen og forbedre brugeroplevelsen.

 

Avanceret Webdesign med Elementor

Vi vil dykke dybere ned i Elementor, det populære page builder-plugin til WordPress. Du vil lære at skabe professionelle websider ved hjælp af Elementors avancerede funktioner.

Plugins og udvidet funktionalitet i WordPress

Plugins er udvidelser, du kan installere for at få udvidet funktionalitet på din hjemmeside. På kurset får du overblikket over forskellige typer plugins, ”must-have” plugins og best practice-retningslinjer til brug af tilføjelser på din hjemmeside.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!