softworld.dk

Adobe Acrobat kursus

Adobe Certificeret kursus
4.5/5
På dette Adobe Acrobat kursus lærer du at oprette, justere og redigere PDF-dokumenter med få klik.

Kom godt i gang med Adobe Acrobat

På dette Adobe Acrobat kursus bliver du helt fortrolig med brugerfladen i programmet. Du får et godt overblik over værktøjernes placering og lærer, hvordan du bruger de forskellige paneler. 

Med Acrobat kan du nemt udskifte og arrangere sider i et PDF-dokument, kombinere flere PDF-filer til ét dokument samt beskære og rotere sider.

Acrobat har også en række gode muligheder for at redigere i en PDF og vi gennemgår, hvad du skal være opmærksom på.

På kurset lærer du, hvordan du kan indsætte sidetal, vandmærker og fodnoter, samt får tips til at få sammensatte PDF-filer til at fremstå som et samlet dokument.

Har du oplevet, at en PDF fra f.eks. InDesign fylder for meget? Med Acrobat er det nemt at reducere filstørrelsen samtidig med, at du beholder kvalitet og opløsning.

Deltag på dette Acrobat kursus og lær at bruge det smarte program til effektive rettelser, ændringer og eksport af PDF-dokumenter.

Se også: Kursus i Tilgængelige PDF filer

Kommende kursusdatoer

LokationDato
København 16. november 2023
ledige pladser

Kursusbestilling

Varighed 1 dag kl. 9-16
Klippekort 1 klip
Pris kr. 4.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

indhold
Det vil du lære på Adobe Acrobat kursus

Få fuldt overblik over brugerfladen i Acrobat

På kurset lærer du at bruge de mange værktøjer, du har til rådighed i programmet.

Rettelser og ændringer af et PDF-dokument

Du lærer at lave simple rettelser i en eksisterende PDF, uden at skulle åbne eller finde originalfilen i f.eks. InDesign.

Kombinér flere PDF-dokumenter til én samlet fil

Har du flere forskellige PDF-sider og dokumenter som du vil samle i én PDF? Med Acrobat er det nemt at indsætte, slette og omorganisere forskellige PDF-dokumenter.

Brug Acrobat til korrektur og noter

Du kan også bruge Acrobat til kommentarer, noter og bemærkninger. På kurset viser vi dig, hvordan du gør.

Reducér filstørrelsen på store PDF-dokumenter

Har du PDF-dokumenter, der fylder meget? Nogle gange skal du sende en PDF som f.eks. et vedlæg, men den bliver stoppet af mailprogrammet, fordi den fylder for meget. På kurset lærer du at bruge Acrobat til at reducere filstørrelser, uden at tabe kvalitet i PDF-filen.

Lær at bygge interaktive formularer i en PDF

Med Acrobat kan du også oprette formularer og felter, der kan udfyldes digitalt og bruges til f.eks. informationsindsamling og spørgeskemaer. På kurset får du en god introduktion til interaktivitet i dit PDF-dokument.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld