softworld.dk

Premiere Pro Basis kursus

Adobe Certificeret instruktør

4.8/5
Lær at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer på et kursus i København eller Aarhus

Kom godt i gang med videoredigering på dette Premiere Pro Basis kursus

På 2 dage bliver du guidet igennem redigeringsprocessen i Premiere Pro af en Adobe certificeret underviser, så du selv kan komme i gang med redigering af film og video.

Adobe Premiere Pro er et af verdens mest populære programmer til videoredigering – og med god grund. Programmets brugervenlighed kombineret med nærmest ubegrænsede muligheder for dine videoer gør, at alle kan komme i gang.

På dette Premiere Pro kursus sørger vi for, at du kommer godt fra start. Du lærer at navigere i brugerfladen og får overblikket over dine

muligheder med effekter, filtre og overgange. Du lærer do’s and dont’s i videoproduktionens verden og vi kigger også på, hvordan du kan tilføje lyd, musik og speak til dine produktioner.

Efter kurset er du i stand til at redigere og eksportere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper. Alt dette bliver grundigt vist og demonstreret af en Adobe Certificeret underviser. Tilmeld dig et Premiere Pro kursus i København og Aarhus i dag og kom godt i gang med produktion af professionelle videoer til digitale medier.

Dit udbytte:

Du får en god rundtur i programmets brugerflade

Du kan redigere professionelle produkt- og informationsvideoer

Du kan arbejde professionelt med lyd og video i programmet

Du bliver helt komfortabel med tidslinjen i programmet

 

  • Du lærer at skabe imponerende film og videoer, der skiller sig ud hos din målgruppe.
  • Du lærer at udnytte Premiere Pros værktøjer til at producere videoer, der skaber mere engagement og interaktion.
  • Du lærer at tilpasse farver og lysstyrke i dine videoer, der øger din visuelle identitet og opnår større effekt.
  • Du lærer at skabe videoer, der øger din online tilstedeværelse og tiltrækker flere følgere på f.eks. sociale medier.
  • Du lærer at skabe videoer, der kan præsentere dine ideer og projekter på en engagerende og indsigtsfuld måde.

 

Kursets målgruppe

Premiere Pro Basis kurset er for dig, der skal til at redigere og producere video i et af branchens mest populære programmer. Du behøver ingen erfaring i Premiere Pro for at deltage, da du får kyndig vejledning af en Adobe Certificeret underviser.

Relaterede kurser

Kender du allerede Premiere Pro?
Læs mere om det Rutinerede kursus Premiere Pro Rutineret »

Skal du blive helt fortrolig med Premiere Pro?
Se forløbet Premiere Pro – Fra begynder til Mester »

Du kan læse mere om Premiere Pro hos Adobe »

Certificeret Adobe kursusudbyder

Softworld er Adobe Authorized Training Partner og vores undervisere og instruktører er certificeret af Adobe. Dette er din garanti for et kursus med 100% relevant indhold af højeste kvalitet.

Kommende kursusdatoer

LokationDato
Aarhus01. & 02. november 2023
ledige pladser
København 06. & 07. december 2023
ledige pladser
København 23. & 24. januar 2024
ledige pladser
premiere pro kursus

Kursusbestilling

Varighed 2 dage kl. 9-16
Pris kr. 9.995 ekskl. moms

Du skal blot vælge ønsket sted og dato ovenfor og udfylde dine informationer for at bestille din plads på kurset. Ingen betaling er påkrævet nu. Du modtager en faktura, når dit kursus er bekræftet. 

Find svar på dine spørgsmål omkring frokost, computer, afbestilling og meget mere på denne side »

Det får du med:

anmeldelser

Det siger andre kursister

Her kan du se hvad vores kursister siger om de mange kurser, de har deltaget på i Softworld.

Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Anne, FN
Læs mere
Virkelig dygtig instruktør. Fantastisk formidler. Pædagogisk og tålmodig. Fedt at han mikser filmhistorie og anekdoter ind (for min skyld kunne vi godt have talt endnu mere om det :)) Jeg kan bestemt bruge det jeg har lært. Både de tekniske ting såvel som metode, workflow og principper for videoredigering.
Premiere Rush kursus
Premiere Rush kursus
Søren, Atea
Læs mere
Et særdeles godt kursus med en meget kompetent underviser der var godt til at formidle, hvordan programmet virker og bruges. Ligeledes var der er en god vægtning imellem fælles læring og individuelle opgaver. Jeg kan bruge det jeg har lært på kurset til at lave små korte explainer-videoer.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Christina, EUC
Læs mere
Meget givende. Jeg skal filme og redigere video på min arbejdsplads, og jeg føler mig langt mere sikker i programmet nu. Yderst relevant kursus. En sympatisk og hjælpende instruktør med et godt overskud, og jeg følte, at Sune var god til at svare på alle spørgsmål. Han tog sig god tid til at forklare tingene ordentligt. Jeres lokaler er rare og behagelige at være i.
Animate kursus
Animate kursus
Anne, Tønder Kommune
Læs mere
Instruktøren på kurset var super dygtig. Jeg synes det er utrolig vigtigt, at en underviser går stille og roligt frem, således at alle får det hele med. Det var bestemt tilfældet her! Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært på Animate kurset i mit daglige arbejde.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Marie, Agro Business Park
Læs mere
Kurset var over al forventning. Jeg kan helt sikkert bruge det jeg har lært. Jeg skal hjem og redigere min første film til arbejdsbrug. Underviseren var meget hjælpsom og imødekommende. Og god til at forklare tingene, så de blev mere forståelige.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Frederik, KL
Læs mere
Dygtig formidler, høj viden, og god til at inddrage eksempler fra den virkelige verden. Super!
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Rikke, Dansk Kennel klub
Læs mere
Underviseren var super god til at få os til at føle sig velkomne. Meget kompetent. Tager samtlige mærkelige spørgsmål i stiv arm, og kan indrømme når der er noget han ikke ved. Det er fedt. Super god mad. Det bliver rigtig hygget om os, det er dejligt. Der mangler ingenting. Varme og hyggelige lokaler.
Premiere Pro kursus
Premiere Pro kursus
Allan, EUC
Læs mere
Super god og dedikeret instruktør – virkelig godt. Det var et absolut brugbart kursus med relevante emner. Gode lokaler og mad.
Animate kursus
Animate kursus
Nikolaj
Læs mere
Jeg har fået en masse ud af dette kursus, og instruktøren havde sørget for at give os en masse insight i hvordan Animate fungerer. Vi fik også samtlig materiale ud fra det, der blev gennemgået fra begge dage, og der blev sørget for at vi alle var med, under kurset. Maden var overraskende, på en rigtig god måde. Der var frokost på et meget hyggeligt sted jeg aldrig har hørt om, så det var også noget af en experience. Hyggelige lokaler, og masser af plads.
Tidligere
Næste
mød eksperterne

Certificerede instruktører med brancheerfaring

På et Softworld-kursus møder du nogle af Danmarks førende eksperter inden for Adobe, Apple, digital design og video. Alle vores instruktører har praktisk produktionserfaring fra branchen.
Michael
Michael
Adobe Certified Instructor
Michael er en af Danmarks dygtigste og mest erfarne undervisere indenfor videoredigering. Han har stor erfaring med post-production og udfører arbejde for en lang række af virksomheder i ind- og udland.
Sune
Sune
Adobe Certified instructor
Sune er uddannet fra Glasgow School of Art og har været tegner for bl.a. Weekendavisen og Ekstra Bladet. Sune er en stærk formidler og har produceret video for kunder som Novo Nordisk og Danmarks Radio.
Sten
Sten
Adobe Certified instructor
Sten er specialist i InDesign, Illustrator, Photoshop og Acrobat. Han har skrevet en række bøger og artikler om grafisk design og har undervist store og små virksomheder i Danmark og i udlandet i mere end 18 år.
Gudmundur
Gudmundur
Adobe Certified instructor
Guðmundur har over 20 års designerfaring. Han har arbejdet på store projekter og har erfaring med film, reklamer, fotografi, digital design, app udvikling og hvordan det hele bindes sammen til en helhed.
Jimmy
Jimmy
Adobe Certified Instructor
Jimmy er selvstændig kreativ designer og har været en populær Softworld instruktør siden 2007. Kunder som Lego, Aller, Egmont, Bestseller og Pandora har haft glæde af Jimmys kreative kurser.
Signe
Signe
Adobe Animate Expert
Signe er Animate ekspert og uddannet webintegrator og grafiker. Som selvstændig har hun lavet interaktiv grafik for en bred kundegruppe, blandt andet Ekstra Bladet, SAS og HBO.

indhold
Det vil du lære på Premiere Pro Basis kursus

Introduktion til Premiere Pro

På kurset får du en solid introduktion til brugerfladen i Premiere Pro, så du bliver fortrolig med programmet, kan orientere dig og anvende de basale funktioner.

Import

Få styr på de forskellige importmetoder, du har til rådighed, og lær om videoformater, håndtering af forskelligt videomateriale og gør dine videofiler klar til redigering.

Effekter, titler, rulletekster og mere

På kurset lærer du at bruge forskellige effekter i dine videoer. Vi kigger på titler, rulletekster, overgange og enkle animationer – kort sagt: det, du skal vide, for at skabe et overbevisende og professionelt slutprodukt

Keyframes

Få overblik over Keyframes, som benyttes til at definere start og slut i dine titler og overgange, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange disse skal være.

Overgange, Color Grading og Color Correction

Lær om tempo, color correction, color grading og en række effekter, som gør dig i stand til at give din filmproduktion et ekstra professionelt og kreativt løft.

Lyd

På kurset lærer du også om grundlæggende lydredigering, brug af musik og redigering af lydspor til f.eks. lydrensning.

gratis viden og inspiration

Guides, tutorials og videoer til grafisk design

Vores undervisere og specialister er eksperter inden for deres fagområder. Du kan gå på opdagelse i vores vidensunivers i form af artikler, guides og videoer – og tilmelde dig vores nyhedsbrev for seneste nyt fra den kreative branche.
nyhedsbrev

Få seneste nyt fra den kreative branche

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.
dit udbytte

Det får du med i dit kursus hos Softworld

Certificerede instruktører

Din instruktør på kurset er certificeret. Det er din garanti for, at du får undervisning i højeste kvalitet.

Opgavefiler på dansk

På kurset får du adgang til kursusmateriale og opgavefiler på dansk.

Fuld forplejning

Du får fuld forplejning med frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks alle dage.

100% tilfredshedsgaranti

Du skal være sikret et fuldt udbytte af dit kursus. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

ofte stillede spørgsmål

Praktisk information

Få mere information og find svar på dine spørgsmål omkring kurset. Du kan altid skrive til os på kursus@softworld.dk eller ringe til os på 7020 8055 for at høre mere.
Kurset holdes som udgangspunkt fra kl. 9–16 med mindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset.

Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til kurset og programmet. Kontakt os endelig, hvis du ønsker at høre mere.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk med mindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser.

Vores åbne kurser inkluderer fuld forplejning de dage, du er på kursus. Forplejning indbefatter frokost, kaffe, the, sodavand, frugt og snacks i løbet af dagen.
Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Når du evaluerer dit kursus på kursets sidste dag, modtager du samtidigt et kursusbevis. Mangler du dit kursusbevis? Skriv til os på kursus@softworld.dk, så udsteder vi et nyt til dig.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti.

Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.
find softworld

Besøg os centralt i København og Aarhus

Vores kurser holdes i moderne kursusfaciliteter centralt i København og Aarhus. Læs mere om ankomstmuligheder og find vej til Softworld via linket nedenfor.

Softworld København

Borgergade 20, 1300 København K

Softworld Aarhus

Bødker Balles Gård 19, 8000 Aarhus C

Find Softworld