softworld.dk

After Effects kurser

Find dit After Effects kursus og kom effektivt og godt fra start med animation og motion graphics i det komplekse software. Du kan deltage både i København og Aarhus.

after effects kurser

Find dit After Effects kursus – flere forskellige niveauer

Skal du i gang med levende grafik og animation? Så er et certificeret Adobe After Effects kursus det helt rigtige sted at starte.

Find dit næste After Effects kursushold hos Softworld i dag og kom hurtigt og effektivt fra start med undervisning fra certificerede eksperter.

4.9/5
På dette 2-dages After Effects kursus i Aarhus eller København får du en grundig introduktion til animation og bevægelig grafik med After Effects.
4.9/5
På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins,
4.7/5
På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Om Softworlds After Effects kurser

På et 3-dages Basis After Effects kursus får du styr på hvilke muligheder du har i programmet og du får styr på brugerfladen og de vigtigste værktøjer du skal bruge, for at skabe simple animationer og levende grafik. På Basis-kurset bliver du undervist af nogle af Danmarks skarpeste After Effects eksperter.

På 5-dages forløbet After Effects fra Begynder til Mester kommer du hele vejen omkring After Effects på kun 5 dage. Forløbet er for dig, der skal kunne komme i gang med at bruge programmet i dit daglige arbejde med det samme.

Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.