Certificerede After Effects kurser

Find dine næste After Effects kurser i Aarhus og København. Med Adobe After Effects kan du producere animation, levende grafik, motion graphics, visual effects og meget mere.

Lær Adobe After Effects på kursus i København og Aarhus

Lær After Effects hos Softworld, og bliv dygtigt til at skabe Motion Graphics og redigere effektfulde videoer. Med After Effects kan du vække dit grafisk materiale til live og skabe professionelle videoeffekter.

Du vil få After Effects undervisning af certificerede eksperter, der har mange års erfaring med Adobe, animation og Motion Graphics. Der er både After Effects kursus til dig, der er nybegynder og til den mere erfarne bruger, der ønsker at dygtiggøre sig i programmet.

Softworld tilbyder både After Effects kurser i København og Aarhus. Få her en oversigt over vores populære After Effects kurser:

Hvad kan du bruge Adobe After Effects til?

After Effects er Adobes animationsprogram, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan producere af levende grafik, animationer og effekter. 

After Effects har længe været populært hos kreative, der producerer video og visuelle effekter (VFX). Nu er det også blevet populært blandt grafikere, der vil sætte liv til sin grafik og producere efterspurgte animationer.

Med After Effects kan du nemlig animere logoer, ikoner, infografikker, illustrationer og andre grafikker, som du f.eks. har designet i Photoshop og/eller Illustrator. 

Det kan du lave i After Effects:

Hvem kan bruge Adobe After Effects?

Der er ingen hemmelighed, at After Effects måske er det mest avancerede program blandt Creative Cloud programmerne. Når du åbner programmet for første gang, kan du risikere at blive overvældet af de mange paneler og værktøjer, du har til rådighed.

Programmet har dog stadig en del til fælles med de andre Adobe programmer så hvis du kender f.eks. Photoshop, vil du kunne genkende lag-funktionen og en række andre værktøjer i brugerfladen til After Effects.

Programmet kræver dog en del øvelse at mestre, selv for den garvede Adobe bruger. På Softworlds kurser har vi nogle af Danmarks bedste After Effects instruktører. De sørger for, at du lærer programmet grundigt fra start og tager dig igennem brugerfladen på en overskuelig måde. 

Sådan vælger du det rigtige After Effects kursus

Vi har After Effects kurser i forskellige niveauer. Vi anbefaler dog de fleste kursister at deltage på både Basis og Rutineret, for at være sikker på, at de får programmet helt indenunder huden.

På et kursus i After Effects Basis bliver du kendt med brugerfladen i programmet og får overblikket over de mest almindelige funktioner og værktøjer.

På et kursus i After Effects Rutineret lærer du endnu flere og lidt mere avancerede funktioner. Du får helt styr på keyframes og lærer nyttige tips, der gør dit workflow hurtigere.

Kursusforløbet After Effects: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil kombinere Basis og Rutineret og dermed sikre, at du får den bedst mulige start i det avancerede program.

Er du usikker på, hvilket After Effects kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Scroll til toppen

Kursuskategorier