Adobe After Effects kurser

Find dit næste After Effects kursus i Aarhus og København. Med Adobe After Effects kan du producere animation, levende grafik, motion graphics, visual effects og meget mere.

 

Det får du hos softworld

Vores instruktører er Adobe certificerede med lang praktisk erfaring i programmerne. Det er din garanti for viden og undervisning i højeste kvalitet.

Vi har tilfredshedsgaranti på alle vores kurser. Det sikrer, at du får fuldt udbytte af dine kurser. 

Vi har mange års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere i danske og internationale virksomheder.

Du finder vores moderne kursusfaciliteter centralt i Aarhus og København.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet alle kursets dage.

Find dit certificerede Adobe After Effects kursus

På Softworlds After Effects kurser får du hands-on undervisning af certificerede eksperter, der har mange års erfaring med Adobe, animation og Motion Graphics. Du kan deltage på vores kurser i København og Aarhus. Få en oversigt over vores populære After Effects kurser på denne side.

After Effects Basis kursus

4.7/5

På dette kursus kommer du godt fra start og lærer at bruge de vigtigste værktøjer og funktioner i After Effects.

After Effects Rutineret kursus

4/5

Kom videre i After Effects og lær tips til effektive arbejdsmetoder, så du kan optimere dit workflow og blive komfortabel i brugerfladen.

AE: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus

4.3/5

Med After Effects Fra Begynder til Mester sikrer du, at du kommer 100% fra start i det populære motion graphics program.

Animeret Infografik workshop

4.4/5

På dette kursus lærer du at anvende After Effects til at visualisere data og infografikker.

Skræddersyet After Effects kursus

5/5

Kontakt os og få et skræddersyet After Effects kursus til virksomheden og dine kollegaer.

Få overblikket over After Effects – ofte stillede spørgsmål

Hvad er After Effects?

After Effects er et animation og Motion Graphics program, der lader dig producere animationer, special effects, animerede logoer og ikoner, tegnefilm og meget mere.

Med After Effects får du ubegrænsede muligheder for at producere levende grafik og video, som du kan eksportere til digitale platforme eller bruge som led i en større videoproduktion.

After Effects er også eftertragtet blandt grafikere, der gerne vil producere efterspurgt og bevægelig indhold til brug som blikfang på sociale medier. 

Det kan du bruge Adobe After Effects til

After Effects er Adobes animationsprogram, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan producere af levende grafik, animationer og effekter. 

After Effects har længe været populært hos kreative, der producerer video og visuelle effekter (VFX). Nu er det også blevet populært blandt grafikere, der vil sætte liv til sin grafik og producere efterspurgte animationer.

Med After Effects kan du nemlig animere logoer, ikoner, infografikker, illustrationer og andre grafikker, som du f.eks. har designet i Photoshop og/eller Illustrator. 

Det kan du lave i After Effects:

Hvad koster After Effects?

After Effects er en del af Adobe Creative Cloud, hvor du kan købe et samlet abonnement på de mest populære Adobe programmer. Du kan også købe et individuelt abonnement på Adobe After Effects.

I tabellen nedenfor kan du se priseksempler på forskellige Adobe-pakker.

Adobe tilbyder forskellige prisniveauer og abonnementer. Du kan vælge mellem abonnementer til studerende, lærere, virksomheder, skoler og universiteter.  Du kan læse mere om abonnementer hos Adobe her.

Du kan downloade en gratis After Effects prøve på dette link.

After Effects priseksempler 2021:

Pakke Pris
Pakke After Effects (privatpersoner)
Pris kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Pakke Alle programmer (virksomheder)
Pris kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Pakke Alle programmer (privatpersoner)
Pris kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Pakke Studerende og lærere
Pris kr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge After Effects?

Der er ingen hemmelighed, at After Effects måske er det mest avancerede program blandt Creative Cloud programmerne. Når du åbner programmet for første gang, kan du risikere at blive overvældet af de mange paneler og værktøjer, du har til rådighed.

Programmet har dog stadig en del til fælles med de andre Adobe programmer så hvis du kender f.eks. Photoshop, vil du kunne genkende lag-funktionen og en række andre værktøjer i brugerfladen til After Effects.

Programmet kræver dog en del øvelse at mestre, selv for den garvede Adobe bruger. På Softworlds kurser har vi nogle af Danmarks bedste After Effects instruktører. De sørger for, at du lærer programmet grundigt fra start og tager dig igennem brugerfladen på en overskuelig måde. 

Sådan vælger du det rigtige After Effects kursus

Vi har After Effects kurser i forskellige niveauer. Vi anbefaler dog de fleste kursister at deltage på både Basis og Rutineret, for at være sikker på, at de får programmet helt indenunder huden.

På et kursus i After Effects Basis bliver du kendt med brugerfladen i programmet og får overblikket over de mest almindelige funktioner og værktøjer.

På et kursus i After Effects Rutineret lærer du endnu flere og lidt mere avancerede funktioner. Du får helt styr på keyframes og lærer nyttige tips, der gør dit workflow hurtigere.

Kursusforløbet After Effects: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil kombinere Basis og Rutineret og dermed sikre, at du får den bedst mulige start i det avancerede program.

Er du usikker på, hvilket After Effects kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

After effects Basis
Et kursus i After Effects Basis er til dig, der er nybegynder og skal sikre, at du kommer 100% godt fra start i det komplekse program. Ingen forudsætninger er nødvendig for at deltage på et After Effects Basis kursus.

LokationDato
København01., 02. & 09. december 2021
ledige pladser
Aarhus08., 09. & 16. december 2021
ledige pladser
Aarhus07., 08. & 22. februar 2022
ledige pladser
København08., 09. & 22. februar 2022
ledige pladser
København19., 20. & 28. april 2022
ledige pladser
Aarhus19., 20. & 28. april 2022
ledige pladser

After effects Rutineret
Et After Effects Rutineret kursus er for dig, der skal blive helt tryg i brugerfladen. Du lærer desuden en række tidsbesparende tips og tricks, så du kan arbejde mest muligt effektivt i programmet.

LokationDato
Aarhus15. & 16. december 2021
ledige pladser
København17. & 18. januar 2022
ledige pladser
Aarhus01. & 02. marts 2022
ledige pladser
København21. & 22. marts 2022
ledige pladser
Aarhus03. & 04. maj 2022
ledige pladser
København23. & 24. maj 2022
ledige pladser

After effects fra begynder til mester
After Effects: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus er til dig, der vil blive helt komfortabel i After Effects. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede instruktør dig på til at blive en mester i programmet.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige kursus

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.