softworld.dk

Lynguide til InDesign: Del 2 – Fotos og grafik

I del 2 af vores lynguide til InDesign bliver du klogere på, hvordan du arbejder med grafik og billeder i InDesign.
InDesign lynguide – en videoserie på 4 dele

I en serie af 4 videoer får du en grundig introduktion til InDesign – et af Adobes mest populære programmer

Du lærer også, hvordan du sikrer, at de grafikker og billeder, du bruger i dine grafiske produktioner, også ser godt ud, når du sender dit layout til trykkeriet.

I videoen viser Adobe certificeret ekspert Kristian dig trin for trin, hvordan du importerer billeder ind i InDesign på den rigtige måde, lægger effekter på dine billeder samt tilpasser og beskærer billeder.

Sidst men ikke mindst får du nyttige tips til at tjekke opløsningen på dine fotos, så din grafiske produktion holder en høj kvalitet, også til tryk og print.

Del 2 – grafik og billeder i InDesign

YouTube video

 

Fik du set del 1 af lynguiden til InDesign?

I første del af serien får du overblikket over, hvordan du opsætter et grafisk layout til f.eks. en brochure eller en flyer fra bunden af med grafik, tekst og visuelle effekter. Se med her >>

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg