softworld.dk

Photoshop versus InDesign del 3 af 3

Over de sidste par måneder har vi skrevet to blogindlæg, der har vakt stor interesse – og også lidt debat – hvor vi har sammenlignet InDesign og Photoshop.

Der er ingen tvivl om, at de to programmer har hver sine kvaliteter og er lavet til hvert sit formål.

At måle de to programmer op mod hinanden er derfor ikke noget man nødvendigvis gør med stor success og måske heller ikke noget man burde. De er vidt forskellige.

Se et overblik over de forskellige funktioner her:

infografik-photoshop-indesign2-968x1024

Hvem kan hvad?

Alligevel støder man som kursusvirksomhed en gang imellem på undren omkring, hvilket et af programmerne der passer bedst til en given opgave.

Ofte handler det om den konkrete opgave du sidder med. Og mange (selv rutinerede grafikere og designere) har en tendens til at bruge det program de er bedst til – også til opgaver som optimalt set vil udføres bedre og hurtigere med det andet program.

I infografikken til højre har vi samlet nogle af de opgaver man tit står med som grafiker, og om det er InDesign eller Photoshop der bedst er i stand til at løse disse.

Til syvende og sidst er det op til hver enkelt, hvordan man er mest komfortabel med at løse opgaverne. Men forudsætningerne for hvad de to programmer kan, er det helt klart en fordel at kende til.

Find dit næste InDesign-kursus her og Photoshop-kursus her

 

Softworld DK

Denne kreative blog drives af Softworld, som er en Adobe Certified Training Provider og international udbyder med fokus på grafisk design og digitale medier. Vores dygtige skribenter har en bred og dybdegående teknisk og kreativ erfaring, så du er sikker på at få indholdsrige indlæg fra eksperter med fingeren på pulsen og samlet ét sted.

Hold dig opdateret på nyt fra de kreative brancher

Tilmeld dig Softworlds nyhedsbrev og få eksperternes bedste tips til grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Seneste blogindlæg