Adobe InDesign kurser

Bliv dygtig til produktion af grafisk materiale. Med vores Adobe certificerede InDesign kurser lærer du hands-on, hvordan du producerer plakater, flyers, bøger, magasiner og meget mere. 

Det får du hos softworld

Vores instruktører er Adobe certificerede med lang praktisk erfaring i programmerne. Det er din garanti for viden og undervisning i højeste kvalitet.

Vi har tilfredshedsgaranti på alle vores kurser. Det sikrer, at du får fuldt udbytte af dine kurser. 

Vi har mange års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere i danske og internationale virksomheder.

Du finder vores moderne kursusfaciliteter centralt i Aarhus og København.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet alle kursets dage.

Find dit certificerede Adobe InDesign kursus

Du kan deltage på et kursus i InDesign i både København og Aarhus. På kursussiderne kan du se, hvilke datoer du kan tilmelde dig, og du reserverer din plads nemt via vores onlinebestilling. Find dit InDesign-kursus nedenfor og læs meget mere om kurset.

InDesign Basis kursus

4.5/5

På dette kursus kommer du godt fra start og lærer at bruge de vigtigste værktøjer i InDesign.

InDesign Rutineret kursus

4.5/5

Kom videre i InDesign og lær tips til effektive arbejdsmetoder, så du kan optimere dit workflow.

InDesign: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus

4.6/5

Med denne kursuspakke bliver du helt komfortabel med Adobe inDesign.

Tilgængelige PDF filer

4.1/5

Lær at opsætte tilgængelige PDF dokumenter, der følger lovkravene til offentlige websider.

Creative Cloud kursus

4.5/5

På dette kursus bliver du opdateret i de nyeste versioner af InDesign, Photoshop og Illustrator.

Skræddersyet kursus i InDesign

5/5

Planlæg et skræddersyet InDesign kursus for virksomheden med et indhold, der 100% tilpasset jer.

Få overblikket over InDesign – ofte stillede spørgsmål

Hvad er InDesign?

indesign kurser

Hvis du, som mange andre, er i tvivl om, hvad InDesign er og hvad programmet kan bruges til, så læs med her. Vi går i dybden med, hvad du kan bruge InDesign til samt kigger på, hvornår du bør bruge InDesign fremfor andre grafiske programmer som feks. Photoshop og Illustrator.

InDesign er et af verdens mest anvendte programmer for grafikere og andre, der skal udarbejde grafik og layout til print og skærme. Det er et af Adobes mest populære grafiske programmer og bruges både i reklamebureauer og in-house grafiske afdelinger. 

Med InDesign kan du producere layout og grafik til både online og tryk, f.eks. magasiner, blade og bøger. InDesign indeholder også nogle af de samme værktøjer som Illustrator og Photoshop. Det betyder, at hvis du kender et af de andre programmer, så kan du også nemt komme i gang med InDesign. 

InDesign er fantastisk til layout og flersidet opsætning. Du kan derfor benytte programmet til at skabe alt fra visuelle årsrapporter til flotte, mangesidet kataloger. InDesign egner sig desuden både til at skabe layouts til digitalt content og print.

InDesign har derudover også nogle værktøjer, som mange kender fra Photoshop og Illustrator. Du kan dermed også arbejde med simpel redigering af grafik og billeder i InDesign men du får det bedste resultat, hvis du kombinerer InDesign med de øvrige grafiske Adobe programmer. 

Det kan du bruge Adobe InDesign til

InDesign bliver ofte brugt til at lave flyers, brochurer, præsentationer, bogopsætninger og andet reklamemateriale. Ved at bruge InDesign kan du producere professionelt grafisk materiale.

InDesign er et layout- og opsætningssoftware, som nemt kan integrere dine filer fra Photoshop og Illustrator. Det betyder blandt andet, at du både kan arbejde med vektorgrafik og pixel-baserede billeder. Mange grafiske designere bruger derfor alle tre programmer i deres produktion af grafisk materiale.

Det kan du lave i InDesign:

Hvad koster InDesign?

InDesign indgår i Adobe Creative Cloud, hvor du kan købe et samlet abonnement på de mest populære Adobe programmer. Du kan også købe et individuelt abonnement på Adobe InDesign.

I tabellen nedenfor kan du se priseksempler på forskellige Adobe-pakker.

Adobe tilbyder forskellige prisniveauer og abonnementer. Du kan vælge mellem abonnementer til studerende, lærere, virksomheder, skoler og universiteter.  Du kan læse mere om abonnementer hos Adobe her.

Du kan downloade en gratis InDesign prøveversion på dette link.

InDesign priseksempler 2021:

Pakke Pris
Pakke InDesign (privatpersoner)
Pris kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Pakke Alle programmer (virksomheder)
Pris kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Pakke Alle programmer (privatpersoner)
Pris kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Pakke Studerende og lærere
Pris kr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge InDesign?

InDesign bliver anvendt af grafikere, designere og medarbejdere, der arbejder med kommunikation og marketing. Derudover bliver programmet anvendt af Art Directors, redaktører, journalister og andre, der har brug for selv at kunne producere visuelt materiale til online og offline medier og platforme. 

Mange kreative medarbejdere kan med fordel kombinere InDesign med andre populære Adobe programmer som Photoshop og Illustrator, og hermed opnå fuld frihed i deres grafiske arbejde. 

Er du en kreativ freelancer så kan du med fordel lære at anvende InDesign til at løse grafiske opgaver for dine kunder. At navigere i InDesigns brugerflade er nemt at lære, hvis bare du afsætter tid til at øve dig i programmet. 

Hvad er forskellen på InDesign og Photoshop?

InDesign og Photoshop er begge programmer fra Adobe, der lader dig producere grafisk materiale til print og online. Men de to programmer har hver især en række styrker der gør dem mere egnet til visse typer grafik, end andre.

Hvor du med InDesign primært arbejder med opsætning af materiale til print og trykte medier, er Photoshop typisk bedst til billedbehandling og grafisk produktion.

Lad os sige, at du er i gang med opsætning af en brochure i InDesign og i den forbindelse skal du bruge nogle billeder. Disse laver du typisk i Photoshop, hvor du kan beskære, redigere og optimere billederne, inden du sætter dem ind i dit InDesign dokument. Du kan også beskære billeder direkte i InDesign men i Photoshop får du endnu flere udvidede muligheder for at indsætte effekter, farver og grafiske elementer.

Hvad siger vores kursister om InDesign?

5/5
Mit InDesign kursus var over al forventning. Jeg kan bruge det hele med det samme - det var meget lærerigt og inspirerende. Jeg er vild med kasser, rammer og regler, så programmet taler så meget til mig. Jeg er allerede blevet lidt fortrolig med basisindstillingerne i programmet og fået mange aha oplevelser.

Underviseren var super inspirerende, havde en virkelig god undervisningsstemme og kunne svare på alle dumme spørgsmål. Super forplejning og gode lokaler.
– Belinda, Vejle Kommune
4.7/5
Instruktøren var over al forventning – en instruktør jeg vil huske. Vi fik en masse god viden om InDesign og om hvordan det kan bruges med andre programmer.

Underviseren var veloplagt, motiverende og god til at undervise. Der var hele tiden mulighed ofr at stille spørgsmål og spørge om hjælp.
– Frederikke, Salling Group
4.5/5
Indholdet på kurset var meget håndgribeligt og direkte brugbart i mit daglige arbejde. Underviseren var både enormt kompetent og god til at formidle. Maden var lækker og lokalerne var upåklagelige.
– Annette, Energi Danmark

Sådan vælger du det rigtige InDesign kursus

Skal du på kursus i InDesign men er du usikker på, hvilket kursus og niveau, der er det rigtige for dig? Vi har forskellige InDesign kurser, der passer til dit behov og dine forudsætninger.

InDesign kurser på forskellige niveauer
Er du nybegynder i InDesign så sørger vi for, at du bliver godt klædt på til at finde rundt i brugerfladen og lærer programmets vigtigste værktøjer.

Er du allerede en erfaren bruger i InDesign så kan du lære mere avancerede funktioner, og blive endnu mere effektiv i dit daglige arbejde.

InDesign Basis
Et kursus i InDesign Basis er til dig, der er nybegynder i programmet og skal sikre, at du kommer 100% godt fra start. Du behøver ingen forudsætninger for at deltage på et InDesign Basis kursus.

LokationDato
Aarhus09. & 10. november 2021
ledige pladser
København08. & 09. december 2021
ledige pladser
Aarhus11. & 12. januar 2022
ledige pladser
København25. & 26. januar 2022
ledige pladser
Aarhus22. & 23. marts 2022
ledige pladser
København17. & 18. maj 2022
ledige pladser
Aarhus23. & 24. maj 2022
ledige pladser
København14. & 15. juni 2022
ledige pladser

indesign Rutineret
Et kursus i InDesign Rutineret er til dig, der har en grundlæggende kendskab til programmet. Du behøver ikke være superbruger men du kender de vigtigste værktøjer og kan finde rundt i brugerfladen.

LokationDato
Aarhus24. & 25. november 2021
ledige pladser
København15. & 16. december 2021
ledige pladser
Aarhus09. & 10. februar 2022
ledige pladser
København23. & 24. februar 2022
ledige pladser
København06. & 07. april 2022
ledige pladser
Aarhus26. & 27. april 2022
ledige pladser
Aarhus21. & 22. juni 2022
ledige pladser
København21. & 22. juni 2022
ledige pladser
Aarhus30. & 31. august 2022
ledige pladser
København20. & 21. september 2022
ledige pladser

InDesign fra begynder til mester
InDesign: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus er til dig, der vil blive helt komfortabel i InDesign. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede instruktør dig på til at blive en mester i InDesign.

Er du usikker på, hvilket InDesign kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.