Certificerede Illustrator kurser

Se udvalget af Illustrator kurser i København og Aarhus. Lær at producere ikon og logo design, infografik og illustrationer i det populære grafiske program.

Lær Adobe Illustrator på kursus i København og Aarhus

Lær Illustrator med et kursus hos Softworld. Illustrator er standardprogrammet for mange grafiske designere og gør dig i stand til at lave illustrationer, vektorgrafik og logoer fra bunden.

Med et certificeret Illustrator kursus vil du blive fortrolig med programmets uendelige grafiske muligheder. Du bliver også dygtig til at udarbejde infografikker og grafiske designs, der er unikke og skiller sig ud fra mængden.

Vi tilbyder Illustrator kurser til nybegyndere og mere erfarne brugere og har både Illustrator kurser i Aarhus og København. Du vil altid få undervisning af certificerede eksperter med mange års erfaring i den grafiske branche.

Her ser du en oversigt over Softworlds Illustrator kurser:

Hvad kan du bruge Adobe Illustrator til?

Med Illustrator producerer du vektor grafik. Det betyder, at du kan forstørre og skalere din grafik til uendelige størrelser, modsat f.eks. grafik med pixels i Photoshop.

Derfor bruges Illustrator primært til design af logoer, ikoner, illustrationer og tegninger. 

Det kan du lave i Illustrator:

Hvem kan bruge Adobe Illustrator?

Der eksisterer en myte om, at man skal være god til at tegne, for at kunne bruge Illustrator. Det er heldigvis forkert! Alle kan bruge Illustrator til at skabe unikke grafiske designs og elementer. 

Du kan med fordel kombinere Illustrator færdigheder med Photoshop og InDesign og herved få det fulde udbytte af dine grafikker. Du kan også importere grafik fra Illustrator til After Effects, hvor du kan give liv til din grafik med animation og bevægelig grafik. 

Sådan vælger du det rigtige Illustrator kursus

Hos Softworld kan du finde et Illustrator kursus, der passer dit niveau og dine ønskede færdigheder.

På et kursus i Illustrator Basis kommer du godt fra start i programmet. Du behøver ingen forkundskaber for at deltage på et Illustrator Basis kursus.

På et kursus i Illustrator Rutineret lærer du endnu flere nyttige tips og tricks til et effektivt workflow. Du får styr på en række udvidede værktøjer i programmet og kan designe flotte infografikker.

Kursusforløbet Illustrator: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil blive helt komfortabel med vektorgrafik i Illustrator. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede instruktører dig på til at blive en mester i Illustrator. 

Er du usikker på, hvilket Illustrator kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Scroll til toppen

Kursuskategorier