Adobe Illustrator kurser

Udvid din grafiske værktøjskasse med et Illustrator kursus. Lær at producere spændende og unik vektorgrafik i det populære program fra Adobe.

Det får du hos softworld

Vores instruktører er Adobe certificerede med lang praktisk erfaring i programmerne. Det er din garanti for viden og undervisning i højeste kvalitet.

Vi har tilfredshedsgaranti på alle vores kurser. Det sikrer, at du får fuldt udbytte af dine kurser. 

Vi har mange års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere i danske og internationale virksomheder.

Du finder vores moderne kursusfaciliteter centralt i Aarhus og København.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet alle kursets dage.

Find dit certificerede Adobe Illustrator kursus

Vi tilbyder Illustrator kurser til nybegyndere og mere erfarne brugere og har både Illustrator kurser i Aarhus og København. Du vil altid få undervisning af certificerede eksperter med mange års erfaring i den grafiske branche.

Illustrator Basis kursus

4.5/5

På dette Illustrator kursus for nybegyndere tager vi dig hele vejen igennem brugerfladen og de vigtigste værktøjer, så du kommer godt fra start.

Illustrator Rutineret kursus

4.4/5

På dette kursus lærer du Illustrator på rutineret niveau. Du lærer avancerede funktioner og værktøjer, og bliver i stand til at få fuld kreativ frihed i programmet.

Illustrator Begynder til Mester

4.5/5

Med Illustrator: Fra Begynder til Mester kommer du godt fra start i Illustrator og bliver både dygtig, hurtig og effektiv i det populære program.

Få overblikket over Illustrator – ofte stillede spørgsmål

Hvad er Adobe Illustrator?

adobe illustrator kurser

Hvad er Illustrator, og hvad kan du bruge programmet til? Læs mere her og bliv klogere på det kreative program fra Adobe.

Illustrator er et grafisk program, hvor du kan designe logoer, ikoner, illustrationer og andre visuelle grafiske elementer. Du kan producere grafik der kan forstørres til uendelige størrelser, hvilket kaldes vektorgrafik.

Illustrator er standardprogrammet for mange grafiske designere og gør dig i stand til at lave illustrationer, vektorgrafik og logoer fra bunden.

Illustrator er et af den kreative branches måske bedste program, når det kommer til design af netop vektorgrafik. 

Med Illustrator kan du producere grafik til både digitale og trykte medier. Til forskel fra f.eks. Photoshop så giver Illustrator dig en større kreativ mulighed for at producere unik og højopløselig grafik. 

Det kan du bruge Adobe Illustrator til

Det at du kan designe vektorgrafik i Illustrator betyder, at du kan forstørre og skalere din grafik til uendelige størrelser, modsat f.eks. grafik med pixels i Photoshop. Derfor bruges Illustrator primært til design af logoer, ikoner, illustrationer og tegninger. 

Det kan du lave i Illustrator:

Hvad koster Illustrator?

Illustrator indgår i Adobe Creative Cloud. Du kan enten købe programmet individuelt eller abonnere på hele pakken med Adobe programmer, hvor Illustrator er inkluderet.

I tabellen nedenfor kan du se en række forskellige priseksempler. Du kan også læse mere om abonnementer hos Adobe her.

PS: Du kan hente en gratis Illustrator prøve på dette link.

Illustrator priseksempler 2021:

Pakke Pris
Pakke Illustrator (privatpersoner)
Pris kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Pakke Alle programmer (virksomheder)
Pris kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Pakke Alle programmer (privatpersoner)
Pris kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Pakke Studerende og lærere
Pris kr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge Illustrator?

Der eksisterer en myte om, at man skal være god til at tegne, for at kunne bruge Illustrator. Det er heldigvis forkert! Alle kan bruge Illustrator til at skabe unikke grafiske designs og elementer. 

Du kan med fordel kombinere Illustrator færdigheder med Photoshop og InDesign og herved få det fulde udbytte af dine grafikker. Du kan også importere grafik fra Illustrator til After Effects, hvor du kan give liv til din grafik med animation og bevægelig grafik. 

Sådan vælger du det rigtige Illustrator kursus

Hos Softworld kan du finde et Illustrator kursus, der passer dit niveau og dine ønskede færdigheder. Med et certificeret Illustrator kursus vil du blive fortrolig med programmets uendelige grafiske muligheder.

Du bliver også dygtig til at udarbejde infografikker og grafiske designs, der er unikke og skiller sig ud fra mængden.

På et kursus i Illustrator Basis kommer du godt fra start i programmet. Du behøver ingen forkundskaber for at deltage på et Illustrator Basis kursus.

På et kursus i Illustrator Rutineret lærer du endnu flere nyttige tips og tricks til et effektivt workflow. Du får styr på en række udvidede værktøjer i programmet og kan designe flotte infografikker.

Kursusforløbet Illustrator: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil blive helt komfortabel med vektorgrafik i Illustrator. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede instruktører dig på til at blive en mester i Illustrator. 

Er du usikker på, hvilket Illustrator kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

ILLUSTRATOR Basis
Et kursus i Illustrator Basis er til dig, der er helt ny i programmet og skal sikre, at du kommer godt fra start i brugerfladen og de mest anvendte funktioner. 

LokationDato
Aarhus29. & 30. november 2021
få pladser tilbage
Aarhus01. & 02. februar 2022
ledige pladser
København01. & 02. februar 2022
ledige pladser
København03. & 04. maj 2022
ledige pladser
Aarhus03. & 04. maj 2022
ledige pladser
Aarhus04. & 05. juli 2022
ledige pladser

ILLUSTRATOR Rutineret
Med et Rutineret kursus i Illustrator lærer du programmet på et højere niveau så du kan få fuld kreativ frihed med dine grafiske elementer.

LokationDato
København01. & 02. december 2021
få pladser tilbage
København01. & 02. marts 2022
ledige pladser
Aarhus08. & 09. marts 2022
ledige pladser
København01. & 02. juni 2022
ledige pladser
Aarhus07. & 08. juni 2022
ledige pladser
Aarhus22. & 23. august 2022
ledige pladser

ILLUSTRATOR fra begynder til mester
Med det populære forløb Illustrator: Fra Begynder til Mester sørger vi for, at du bliver helt komfortabel i Illustrator. Du kommer hele vejen omkring programmet og de mange muligheder du har. Du kan efterfølgende producere logoer, ikoner og visuelle identiteter i programmet.

Få hjælp til at vælge dit Illustrator kursus

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.