softworld.dk

Illustrator kurser

Lær at producere ikon og logo design, infografik og illustrationer med Adobe Illustrator – det populære grafiske program for vektorgrafik. Find dit Illustrator kursus i København og Aarhus.

adobe illustrator kursus

Find dit Illustrator kursus i København og Aarhus

Skal du have ubegrænsede muligheder i din produktion af digital grafik og illustrationer til både offline og online platforme?

Med Adobe Illustrator i din grafiske værktøjskasse tager du dine grafiske designs til nye professionelle højder. Find dit Illustrator kursus hos Softworld i dag.

4.8/5
Dette Illustrator kursus er til dig, der skal udarbejde logoer, ikoner, UX elementer, illustrationer, flyers, brochurer og meget mere.

Om Softworlds Illustrator kurser

Lær Adobe Illustrator – på begynder og let-øvet niveau.

På et 2-dages Basis Illustrator kursus får du styr på brugerfladen i Illustrator og bliver fortrolig med at redigere og producere unik vektorgrafik fra bunden.

På et 2-dages Illustrator Rutineret kursus lærer du mere avancerede tips til at få fuld frihed i dit digitale design. Du kan dermed bygge avancerede infografikker og justere dine digitale illustrationer, så de bliver lige som du havde forestillet dig.

4-dages forløbet Illustrator fra Begynder til Mester er til dig, der skal hele vejen omkring programmets funktioner, så du bliver godt klædt på til at producere digitalt design og grafik. Illustrator fra Begynder til Mester er på Positivlisten, så er du ledig, kan du få kurset godkendt fra dit Jobcenter (læs mere her).

Få overblikket over Illustrator – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er Illustrator?
 2. Hvad kan du bruge Illustrator til?
 3. Hvad koster Illustrator?
 4. Hent en gratis Illustrator prøveversion
 5. Hvem kan bruge Illustrator?
 6. Sådan vælger du det rigtige Illustrator kursus

Hvad er Illustrator?

adobe illustrator kurser

Hvad er Illustrator, og hvad kan du bruge programmet til? Læs mere her og bliv klogere på det kreative program fra Adobe.

Illustrator er et grafisk program, hvor du kan designe logoer, ikoner, illustrationer og andre visuelle grafiske elementer. Du kan producere grafik, der kan forstørres til uendelige størrelser, hvilket kaldes vektorgrafik.

Illustrator er standardprogrammet for mange grafiske designere og gør dig i stand til at lave illustrationer, vektorgrafik og logoer fra bunden.

Illustrator er et af den kreative branches måske bedste program, når det kommer til design af netop vektorgrafik.

Med Illustrator kan du producere grafik til både digitale og trykte medier. Til forskel fra f.eks. Photoshop så giver Illustrator dig en større kreativ mulighed for at producere unik og højopløselig grafik.

Det kan du bruge Adobe Illustrator til

Det at du kan designe vektorgrafik i Illustrator betyder, at du kan forstørre og skalere din grafik til uendelige størrelser, modsat f.eks. grafik med pixels i Photoshop. Derfor bruges Illustrator primært til design af logoer, ikoner, illustrationer og tegninger.

Det kan du lave i Illustrator:

 • Unikke logoer
 • Engagerende infografikker
 • Brandidentitet og designguides
 • Elementer, der kan animeres i f.eks. After Effects
 • Plakater og flyers
 • Tegneserier
 • Illustrationer
 • Mønstre og baggrunde
 • Ikoner
 • Visitkort
 • Vektorgrafik, der kan skaleres i det uendelige
 • Figurer og karakterer

Hvad er prisen for Illustrator?

Illustrator indgår i Adobe Creative Cloud. Du kan enten købe programmet individuelt eller abonnere på hele pakken med Adobe-programmer, hvor Illustrator er inkluderet.

I tabellen nedenfor kan du se en række forskellige priseksempler. Du kan også læse mere om abonnementer hos Adobe her.

Illustrator gratis prøveversion

Du kan hente en gratis Illustrator prøve på dette link.

Illustrator priseksempler 2022:

PakkePris
Illustrator (privatpersoner)kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Alle programmer (virksomheder)kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Alle programmer (privatpersoner)kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Studerende og lærerekr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge Illustrator?

Der eksisterer en myte om, at man skal være god til at tegne for at kunne bruge Illustrator. Det er heldigvis forkert! Alle kan bruge Illustrator til at skabe unikke grafiske designs og elementer.

Du kan med fordel kombinere Illustrator færdigheder med Photoshop og InDesign og herved få det fulde udbytte af dine grafikker.

Du kan også importere grafik fra Illustrator til After Effects, hvor du kan give liv til din grafik med animation og bevægelig grafik.

Sådan vælger du det rigtige Illustrator kursus

Hos Softworld kan du finde et Illustrator kursus, der passer dit niveau og dine ønskede færdigheder. Med et certificeret Illustrator kursus vil du blive fortrolig med programmets uendelige grafiske muligheder.

Du bliver også dygtig til at udarbejde infografikker og grafiske designs, der er unikke og skiller sig ud fra mængden.

På et kursus i Illustrator Basis kommer du godt fra start i programmet. Du behøver ingen forkundskaber for at deltage på et Illustrator Basis kursus.

På et kursus i Illustrator Rutineret lærer du endnu flere nyttige tips og tricks til et effektivt workflow. Du får styr på en række udvidede værktøjer i programmet og kan designe flotte infografikker.

Kursusforløbet Illustrator: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil blive helt komfortabel med vektorgrafik i Illustrator. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede instruktører dig på til at blive en mester i Illustrator.

Er du usikker på, hvilket Illustrator-kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Kommende kurser i Illustrator:

LokationDato
Aarhus13. & 14. juni 2023
København 26. & 27. juni 2023
København 11. & 12. september 2023
Aarhus26. & 27. september 2023
Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.