5/5

Adobe Illustrator Ekspert

På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en Adobe certificeret underviser.

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i Illustrator og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i programmet.

Vi ser bl.a. på 3D samt hvordan du ved at være ekspertniveau i Illustrator kan forberede dine illustrationer til efterfølgende animation i andre Adobe programmer.

På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en Adobe certificeret underviser.

Dit udbytte

  • Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder
  • Du kan lave mere personlige illustrationer
  • Du lærer at arbejde med Illustrators 3D-funktioner
  • Du kan skabe avancerede tegninger ved brug af masker
  • Du får metoder til at skabe fotorealistiske illustrationer
  • Du lærer at udtrykke dine ideer gennem illustration, hvilket gør det nemmere for din målgruppe at forstå dit budskab.
  • Du lærer at designe grafikker, der imponerer.
  • Du lærer at anvende farver og former til at skabe emotionelle reaktioner i dine illustrationer, der rammer målgruppen bedre.
  • Du lærer at tilføje dybde og lag til dine illustrationer, der gør dem mere engagerende og interessante.
  • Du kan netværke og få sparring med kreative medarbejdere fra forskellige brancher, hvilket øger din inspiration og professionalisme.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Se også vores andre Illustrator kurser

Se oversigten over alle Illustrator kurser via dette link »

Det vil du lære

Personlige illustrationer

Illustrator har flere metoder til at få en standard tegning til at virke som noget, der er skabt af en kunstner. Vi kigger på de muligheder, du har, for at arbejde med en personlig stil.

Fotorealisme

Med Illustrators farveforløb, transparens-funktioner og andre smarte værktøjer har du mulighed for at få dine tegninger til at se helt fotorealistiske ud. Vi afprøver flere af de muligheder, der er til rådighed i programmet.

3-dimensionelle tegninger

Illustrator har fået flere og nye 3D værktøjer gennem de sidste år og med de funktioner, kan der skabes virkeligt flotte illustrationer i 3D, der ofte kan virke fuldstændigt ægte.

Klargøring til Motion Graphics

Illustrator arbejder perfekt sammen med After Effects, Character Animator og Animate. Vi gennemgår, hvordan du smart kan klargøre grafik til senere animation og Motion Graphics.

Kunst

Med Illustrators Live Trace funktion kan du bruge et billede som udgangspunkt, som programmet kan konvertere til grafik og du derefter kan omforme til din personlige stil.

Egne ønsker

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette ekspert kursus, hvor vores Adobe certificerede underviser guider dig undervejs.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!