Illustrator kurser

5/5

Lær at producere ikon og logo design, infografik og illustrationer med Adobe Illustrator – det populære grafiske program for vektorgrafik. Find dit Illustrator kursus i København og Aarhus.

Find dit Illustrator kursus i København og Aarhus

Skal du have ubegrænsede muligheder i din produktion af digital grafik og illustrationer til både offline og online platforme?

Med Adobe Illustrator i din grafiske værktøjskasse tager du dine grafiske designs til nye professionelle højder. Find dit Illustrator kursus hos Softworld i dag.

5/5
På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en Adobe certificeret underviser.
5/5
Bliv mere rutineret i Illustrator. På dette kursus løfter du dine færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.
5/5
På dette Illustrator kursus i København og Aarhus lærer du at arbejde med kreativ og unik grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.