5/5

Adobe InDesign Ekspert

På InDesign ekspert lærer du at arbejde gnidningsløst med tekst og tabeller importeret fra Word og Excel. Vi arbejder med avancerede tekstformater, der gør det nemt at opdatere tekst og tabeller uden at formatere forfra, og vi sørger endda for, at evt. fejl i originaldokumenterne automatisk bliver rettet i InDesign.

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i InDesign og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere avancerede muligheder i programmet, og du får sparring af en Adobe certificeret underviser på højt niveau.

På InDesign ekspert lærer du at arbejde gnidningsløst med tekst og tabeller importeret fra Word og Excel. Vi arbejder med avancerede tekstformater, der gør det nemt at opdatere tekst og tabeller uden at formatere forfra, og vi sørger endda for, at evt. fejl i originaldokumenterne automatisk bliver rettet i InDesign.

InDesign har indbyggede funktioner til interaktivitet og animation beregnet til online dokumenter, vi gennemgår de fleste af disse, og du vil efter kurset kunne skabe stilfulde præsentationer til skærme.

På kurset kommer vi altså endnu dybere ned i programmet og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

Dit udbytte

  • Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder
  • Du kan oprette et problemfrit workflow mellem Office og InDesign
  • Du lærer at arbejde med InDesigns interaktive værktøjer
  • Du kan arbejde med avancerede tekstformater
  • Du får personlige tips og tricks
  • Du lærer at spare tid ved at udnytte effektive arbejdsprocesser i InDesign, så du kan producere materialer hurtigere.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Det vil du lære

Avancerede tekstformater

Du kan gøre brug af avanceret formatering, hvis du f.eks. har specifikke ord, der skal formateres på samme måde hver gang. Det kan også være, at titler og firmanavne ikke må deles, og så kan du også anvende såkaldte specielle formater til automatiske rettelser.

Tabeller

Tabeller i InDesign kan startes fra bunden eller du kan importere f.eks. Excel-filer, og med oprettelse af tabel formater kan du sikre, at tabellerne altid ser ens ud.

Workflow mellem Office og InDesign

Du lærer, hvordan du problemfrit arbejder med importerede Word- og Excel-filer og hvordan, du kan opdaterer filerne uden at skulle formatere forfra.

Animation

Du kan gøre dine online dokumenter mere spændende ved at anvende InDesigns indbyggede animationer, vi lærer dig hvordan.

Egne ønsker

Har du specielle ønsker eller produktioner, der driller, så er der afsat tid til individuelle ønsker på dette ekspert kursus, hvor vores Adobe certificerede underviser er klar til at guide dig.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!