InDesign kurser

5/5

Bliv dygtig til produktion af grafisk materiale på et InDesign kursus, hvor du lærer at bruge et af verdens mest populære kreative programmer.

Med vores Adobe certificerede InDesign kurser får du hands-on undervisning i produktion af plakater, flyers, bøger, magasiner og andet grafisk materiale.

Find dit InDesign kursus – for begyndere og let-øvede

Skal du i gang med design af brochurer, rapporter, flyers, e-bøger og nyhedsbreve? Så er Adobe InDesign det helt rigtige program at kende.

Hos Softworld kan du lære InDesign både på begynder og let-øvet niveau. Find dit InDesign kursus i København og Aarhus i kursusoversigten her.

5/5
På InDesign ekspert lærer du at arbejde gnidningsløst med tekst og tabeller importeret fra Word og Excel. Vi arbejder med avancerede tekstformater, der gør det nemt at opdatere tekst og tabeller uden at formatere forfra, og vi sørger endda for, at evt. fejl i originaldokumenterne automatisk bliver rettet i InDesign.
5/5
Bliv mere rutineret i InDesign på 2 dage i Aarhus og København. På dette kursus lærer du at optimere dit workflow og får tips til effektive metoder, der gør dine projekter mere kreative og spændende.
5/5
På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign – et af de mest populære programmer til grafisk design.