5/5

Adobe Premiere Pro Ekspert

På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

Dette hands-on kursus er til dig, der er rutineret i Premiere Pro og ønsker at få fuld kontrol over endnu flere spændende funktioner i programmet. Premiere Pro har mange afkroge, og nogle funktioner er komplekse, så på dette kursus bliver du rådet og vejledt af en Adobe certificeret underviser, der guider gennem flere af de mere avancerede muligheder.

På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

Vi viser dig, hvordan du kan integrere Premiere Pro med After Effects og Photoshop, så dit workflow bliver nemmere – og smartere, og vi arbejder også med skabeloner, Motion Graphics Templates, som ligeledes gør dit arbejde mere effektivt. Du får derfor flere smidige og hurtige metoder til at komme fra gennemsyn til færdig redigering på kort tid

På kurset giver vores Adobe certificerede underviser dig ekspertviden i Premiere Pro, og du lærer endnu flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder.

Dit udbytte

 • Du bliver fortrolig med flere avancerede værktøjer og metoder
 • Du kan oprette et workflow mellem Premiere Pro og After Effects
 • Du lærer at arbejde med flydende redigering
 • Du ved, hvordan du skaber struktur i større projekter
 • Du kan anvende skabeloner, der sparer dig tid i dine projekter
 • Du får personlige tips og tricks af en Adobe certificeret underviser
 • Du lærer at anvende effekter, filtre og overgange til at tilføje dybde og kreativitet til dine produktioner, hvilket imponerer.
 • Du lærer at bruge videoredigerings do’s and dont’s, der gør dine videoer mere professionelle og overbevisende.
 • Du lærer at tilføje visuelle overgange og effekter, der holder seernes opmærksomhed og skaber en mindeværdig oplevelse.
 • Du lærer at designe videoer, der kan bruges i markedsføringen og giver mulighed for øget omsætning.
 • Du deltager i et inspirerende miljø med kreative deltagere, hvilket udvider dit netværk og inspirationskilde.

Kursets målgruppe

Et kursus på dette niveau kræver, at du har rig erfaring med programmet, så din supervision af en Adobe certificeret underviser kan løfte dig endnu højere.

Se også vores andre Premiere Pro kurser

Se oversigten over alle Premiere Pro kurser via dette link »

Det vil du lære

Smarte og avancerede genveje

I Premiere Pro kan du definere dine egne genveje. Det sparer dig tid, når du arbejder, så du bliver mere effektiv – og kan bruge mere tid på at være kreativ. Vi gennemgår nogle af de mere avancerede måder til at udnytte dette.

Integration med After Effects

Premiere Pro og After Effects er skabt til at arbejde sammen, på kurset gennemgår vi de muligheder, der findes, for at skabe en perfekt integration mellem de to programmer, så dit workflow bliver mere effektivt. Desuden ser vi også på de muligheder, du har ved at integrere Premiere Pro med Photoshop.

Motion Graphics Templates

MOGRTs er grafiske animationsskabeloner, du kan anvende i Premiere Pro, så eksempelvis dine intros til produktioner altid ser ens ud. Vi gennemgår, hvordan du bruger disse, og også, hvordan de kan skabes i Adobe After Effects.

Flydende redigering

På baggrund af nye genveje og din instruktørs indsigt i klippeprocessen, får du smarte metoder til at komme fra gennemsyn til en færdig redigering på kortere tid. Et grundigt kendskab til værktøjernes udfordringer samt rækkefølgen af klik giver dig evnen til at bruge tiden mere effektivt på at fortælle din historie.

Grundig gennemgang af en velsmurt pipeline

Vi gennemgår opsætning af hardware til både små og store redigeringsbehov. Du lærer at skabe egne presets til proxy-generering via Adobe Media Encoder, og lærer også om brugbarheden af Watch Folders samt hvordan, vi kan komprimere vores output til arkivering og versionering til diverse platforme.

Strukturering

Arbejder du med større produktioner, er der meget, der kan gå galt, hvis der ikke er styr på strukturen. Vi viser dig, hvordan du ved hjælp af Metadata, Productions og andre funktioner sørger for, at selv store produktioner kan afvikles problemfrit.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!