Lynguide til Illustrator: 4 videoer med smarte værktøjer

I denne mini-serie bliver du klogere på Illustrator og nogle af de mange funktioner og værktøjer, som programmet tilbyder.

Adobe Certified instruktør Kristian Kædegaard underviser og inspirerer dig til, hvad du kan producere i Adobes program til vektor-baseret grafik.

Bliv guidet i Illustrators grundlæggende funktioner

Illustrator har mange fantastiske og brugervenlige værktøjer til produktion af vektografik, der kan skaleres op i fuld størrelse uden at miste kvaliteten.

I denne videoserie lærer du, hvordan du kan male med en lynlås, blande farver med værktøjet Blend tool, tegne dine egne mønstre og blive klogere på, hvorfor matematik er ekstra sjovt, når man arbejder i Illustrator.

Del 1 : Matematik i Illustrator

Matematik er hverken tørt eller kedeligt i Adobe Illustrator. Se hvordan du nemt og hurtigt kan tegne et yin og yang tegn ved hjælp at simpel matematik.

Del 2 : Tegn en lynlås

I Illustrator kan Pensler bruges til meget mere end til bare at “male” med. Lær, hvordan du selv kan lave en pense der kan tegne med lynlåse.

Vil du på Illustrator kursus med Kristian? Bliv endnu skarpere med et 2-dages Illustrator kursus. Se mere her >>

Del 3 : Tegn mønstre

Hvordan designer du dine egne mønstre i Illustrator? I denne video ser vi på, hvordan man kan lave tre forskellige mønstre ved at lave variationer af af ét mønster.

Del 4 : Bland farver

I denne video skal vi se nærmere på, hvordan man kan tegne et neon farvet S i illustrator ved hjælp af værktøjet Blend Tool.

 

 

Vi håber at denne videoserie til Illustrator har givet dig mod på at komme i gang med programmet!

certificerede illustrator kurser

Lær Illustrator fra en certificeret ekspert på et kursus

Med Illustrator øger du dine muligheder for at skabe unikke illustrationer, der skiller sig ud. Det handler ikke om at kunne tegne for at kunne bruge Illustrator. Programmet har så mange fantastiske og brugervenlige værktøjer, hvor du får alt det flotte forærende.


Se alle Illustrator kurser

Vi styrker dine grafiske, kreative og digitale kompetencer

På et kursus hos Softworld får du hands-on viden og undervisning i de mest populære grafiske og kreative programmer, emner og fagområder.

Kunstig intelligens

Udforsk tidsbesparende arbejdsgange med kunstig intelligens.

Adobe Illustrator

Lær at skabe dine egne illustrationer, logoer, ikoner og unikke grafikker.

Adobe InDesign

Lær at designe grafisk materiale og tryksager i det populære program.

WordPress

Lær at opbygge hjemmesider i det brugervenlige system.

Relaterede blogindlæg