Video & Animation kurser

5/5

Lær animation, videoredigering og Motion Graphics. Deltag på en række spændende Video og animationskurser i København og Aarhus. Se udvalget af kurser med certificerede eksperter.

Bliv god til video og animation i de mest populære programmer

Skal du udvide din kreative værktøjskasse med levende grafik og animation?

Så kan du med fordel deltage på et af Softworlds spændende og højaktuelle video- og animationskurser inden for After Effects, Premiere Pro, Adobe Animate og meget mere.

5/5
På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins, der udvider funktionerne i programmet.
5/5
På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.
5/5
Dette kursus lærer dig at lave videoer hurtigt ved hjælp af AI-teknologi. Du vil bruge AI-genererede figurer og manuskripter i stedet for traditionelt udstyr som kameraer, mikrofoner, greenscreens og belysning.
5/5
På dette DaVinci Resolve kursus lærer du at arbejde med colorgrading i gratisversionen af det populære videoprogram.
5/5
På dette 1-dags fotokursus lærer du at tage gode billeder med din smartphone eller digitalkamera og du lærer at justere og optimere dine billeder i Adobe Lightroom.
5/5
På dette Adobe Animate kursus lærer du at producere levende web-bannere, som kan eksporteres som HTML kode til brug på digitale platforme.
5/5
Lær at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer på et kursus i København eller Aarhus.
5/5
På dette 2-dages After Effects kursus i Aarhus eller København får du en grundig introduktion til animation og bevægelig grafik med After Effects.