Adobe Premiere Pro kurser

Find dit Premiere Pro kursus i Aarhus og København og bliv skarp til videoredigering i et af verdens mest populære programmer.

Det får du hos softworld

Vores instruktører er Adobe certificerede med lang praktisk erfaring i programmerne. Det er din garanti for viden og undervisning i højeste kvalitet.

Vi har tilfredshedsgaranti på alle vores kurser. Det sikrer, at du får fuldt udbytte af dine kurser. 

Vi har mange års erfaring med kompetenceudvikling af medarbejdere i danske og internationale virksomheder.

Du finder vores moderne kursusfaciliteter centralt i Aarhus og København.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet alle kursets dage.

Find dit certificerede Adobe Premiere Pro kursus

Lær videoredigering i Premiere Pro med et kursus hos Softworld. Vi afholder Premiere Pro kurser i Aarhus og København. Se her en oversigt over de Premiere Pro kurser, du kan tilmelde dig i dag.

Premiere Pro Basis kursus

4.7/5

På dette kursus kommer du godt fra start i Premiere Pro og lærer at tilføje effekter, musik, lyd og overgange til dine videoer.

Premiere Pro Rutineret kursus

4.4/5

På dette kursus bliver du endnu mere rutineret i Premiere Pro og får en række tips til at gøre dit workflow mere effektivt.

PP: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus

5/5

Med denne kursuspakke får du helt styr på Premiere Pro og på blot 5 dage kommer du hele vejen igennem brugerfladen.

Premiere Rush kursus

4.4/5

Premiere Rush er lillesøsteren til Premiere Pro og kan bruges af alle, der skal redigere små videoer.

Skræddersyet Premiere Pro kursus

5/5

Kontakt os og få et skræddersyet Premiere Pro kursus med et 100% tilpasset kursusindhold.

Få overblikket over Premiere Pro – ofte stillede spørgsmål

Hvad er Premiere Pro?

premiere pro kurser

Hvad er Premiere Pro og hvordan kommer du i gang? Det får du svar på her.

Premiere Pro er et videoredigeringsprogram, der lader dig klippe film og video ved at tilføje musik, lyd, undertekster, effekter, overgange og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan producere af video og film i Premiere Pro.

Premiere Pro er et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer, og med god grund. Den intuitive brugerflade gør, at programmet foretrækkes af både marketingfolk og professionelle Hollywood producenter.

Programmet spiller også rigtig godt sammen med de øvrige Adobe programmer. Kender du f.eks. After Effects og Photoshop, så kan du nemt importere animationer og grafikker til dit videoprojekt i Premiere Pro.

Lær Premiere Pro hos Softworld. Vi tilbyder både nybegynder Premiere Pro kurser og kurser til den mere øvede bruger.  Premiere Pro er branchestandarden inden for videoredigering og det er nødvendigt at kende til programmet, hvis du for eksempel skal arbejde med videoproduktion til SoMe og indhold til digitale platforme.

Med et kursus i Premiere Pro lærer du programmet at kende fra bunden og du bliver dygtig til at sammenklippe dit eget videomateriale. Du vil få Premiere Pro undervisning af vores certificerede eksperter med mange års praktisk erfaring i videoproduktion. 

Det kan du bruge Adobe Premiere Pro til

Premiere Pro er et af de mest brugte programmer til videoredigering og produktion af alt fra små videoer til store Hollywood spillefilm. Det meget brugervenlige program har alle de værktøjer du skal bruge (og mere til), for at klippe video i høj kvalitet med et professionelt udseende. 

Premiere Pro snakker sammen med de øvrige grafiske Adobe programmer og du kan med få klik importere Photoshop filer eller grafik fra Illustrator og bruge direkte i din produktion.

Ved at kombinere Premiere Pro med f.eks. After Effects får du desuden uanede kreative muligheder med dine videoer og levende billeder. 

Det kan du lave i Premiere Pro:

Hvad koster Premiere Pro?

Premiere Pro er en del af Adobe Creative Cloud, hvor du kan købe et samlet abonnement på de mest populære Adobe programmer. Du kan også købe et individuelt abonnement på Adobe Premiere Pro.

I tabellen nedenfor kan du se priseksempler på forskellige Adobe-pakker.

Adobe tilbyder forskellige prisniveauer og abonnementer. Du kan vælge mellem abonnementer til studerende, lærere, virksomheder, skoler og universiteter.  Du kan læse mere om abonnementer hos Adobe her.

Du kan downloade en gratis prøveversion på Premiere Pro via dette link.

Premiere Pro priseksempler 2021:

Pakke Pris
Pakke Premiere Pro (privatpersoner)
Pris kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Pakke Alle programmer (virksomheder)
Pris kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Pakke Alle programmer (privatpersoner)
Pris kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Pakke Studerende og lærere
Pris kr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro kan bruges af alle, der er interesseret i videoredigering og videoproduktion. Programmet kan bruges af nybegyndere såvel som avancerede videofolk og tilbyder en utrolig værktøjskasse spækket med funktioner og effekter.

Sådan vælger du det rigtige Premiere Pro kursus

Hos Softworld kan du deltage på et Premiere Pro kursus på Basis og Rutineret niveau.

På kurset i Premiere Pro Basis lærer du at navigere rundt i Premiere Pro brugerfladen og bliver helt fortrolig med tidslinjen og mange af de vigtigste og mest brugte værktøjer.

På Premiere Pro Rutineret kurset lærer du flere og mere avancerede metoder og effekter. Vi arbejder også med lyd og ser, hvordan du kan eksportere dine produktioner i mange forskellige formater.

Kursusforløbet Premiere Pro: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil kombinere Basis og Rutineret og dermed sikre, at du får den bedst mulige start med videoredigering til professionel brug i det populære program.

Er du usikker på, hvilket Premiere Pro kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Premiere pro Basis
Et kursus i Premiere Pro Basis er til dig, der er nybegynder og skal sikre, at du kommer 100% godt fra start i det populære program. Ingen forudsætninger er nødvendig for at deltage på et Premiere Pro Basis kursus.

LokationDato
Aarhus01., 02. & 09. december 2021
få pladser tilbage
København11., 12. & 20. januar 2022
ledige pladser
Aarhus01., 02. & 10. marts 2022
ledige pladser
København22., 23. & 31. marts 2022
ledige pladser
Aarhus01., 02. & 09. juni 2022
ledige pladser
København21., 22. & 30. juni 2022
ledige pladser

Premiere Pro Rutineret
Et kursus i Premiere Pro Rutineret er for dig, der skal blive helt tryg i brugerfladen. Du lærer desuden en række tips og tricks, så du kan arbejde effektivt og kreativt i Premiere Pro.

LokationDato
København15. & 16. december 2021
fuldt booket
Aarhus05. & 06. januar 2022
få pladser tilbage
København07. & 08. februar 2022
ledige pladser
København25. & 26. april 2022
ledige pladser
Aarhus17. & 18. maj 2022
ledige pladser
København22. & 23. august 2022
ledige pladser

Premiere Pro fra begynder til mester
Premiere Pro: Fra Begynder til Mester – Adobe Certificeret kursus er til dig, der skal have helt styr på Premiere Pro. Ved at kombinere et kursus i Basis og Rutineret klæder vores certificerede instruktør dig på til at blive en mester i programmet.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige kursus

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket niveau der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.