softworld.dk

Premiere Pro kurser

Find dit kommende Premiere Pro kursus i Aarhus og København og kom i gang med videoredigering og videoproduktion med det populære program fra Adobe. Undervisning af certificerede eksperter.

adobe premiere pro kursus

Find dit Premiere Pro kursus – 2 niveauer for nybegyndere og let-øvede brugere

Skal du for alvor i gang med videoredigering af video og film til sociale og digitale medier? Så er et Adobe Premiere Pro kursus lige noget for dig.

Find dit næste kursus i København eller Aarhus hos Softworld i dag og kom hurtigt og effektivt fra start.

4.8/5
Lær at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer på et kursus i København eller Aarhus
4.9/5
På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

Om Softworlds Premiere Pro kurser

På et 3-dages Basis Premiere Pro kursus får du styr på tidslinjen, overgange, lyd, import af videofiler og du bliver i stand til at tilføje spændende effekter til dine produktioner. På Basis-kurset bliver du undervist af nogle af Danmarks skarpeste Premiere Pro eksperter.

På et 2-dages Premiere Pro Rutineret kursus bygger du videre på din grundlæggende kendskab til Premiere Pro og du lærer flere og mere avancerede muligheder i programmet.

5-dages forløbet Premiere Pro fra Begynder til Mester er den hurtigste måde at gå fra nybegynder til mere rutineret bruger i programmet. Det intensive kursusforløb klæder dig på til at benytte Premiere Pro i dit daglige arbejde med det samme.

Få overblikket over Premiere Pro – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er Premiere Pro?
 2. Hvad bør du bruge Premiere Pro til?
 3. Hvad koster Premiere Pro?
 4. Hvem kan bruge Premiere Pro?
 5. Sådan vælger du dit Premiere Pro kursus

Hvad er Premiere Pro?

premiere pro kursus

 

Hvad er Premiere Pro og hvordan kommer du i gang? Det får du svar på her.

Premiere Pro er et videoredigeringsprogram, der lader dig klippe film og video ved at tilføje musik, lyd, undertekster, effekter, overgange og meget mere. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan producere af video og film i Premiere Pro.

Premiere Pro er et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer, og med god grund. Den intuitive brugerflade gør, at programmet foretrækkes af både marketingfolk og professionelle Hollywood-producenter.

Programmet spiller også rigtigt godt sammen med de øvrige Adobe-programmer. Kender du f.eks. After Effects og Photoshop, så kan du nemt importere animationer og grafikker til dit videoprojekt i Premiere Pro.

Du kan lære Premiere Pro hos Softworld. Vi tilbyder både Premiere Pro kurser til nybegyndere og kurser til den mere øvede bruger.  Premiere Pro er branchestandarden inden for videoredigering og det er nødvendigt at kende til programmet, hvis du for eksempel skal arbejde med videoproduktion til SoMe og indhold til digitale platforme.

Med et kursus i Premiere Pro lærer du programmet at kende fra bunden og du bliver dygtig til at sammenklippe dit eget videomateriale. Du vil få Premiere Pro undervisning af vores certificerede eksperter med mange års praktisk erfaring i videoproduktion.

Hvad kan du bruge Adobe Premiere Pro til?

Premiere Pro er et af de mest brugte programmer til videoredigering og produktion af alt fra små videoer til store Hollywood spillefilm. Det meget brugervenlige program har alle de værktøjer, du skal bruge (og mere til) for at klippe video i høj kvalitet med et professionelt udseende.

Premiere Pro snakker sammen med de øvrige grafiske Adobe-programmer og du kan med få klik importere Photoshop-filer eller grafik fra Illustrator og bruge direkte i din produktion.

Ved at kombinere Premiere Pro med f.eks. After Effects får du desuden uanede kreative muligheder med dine videoer og levende billeder.

Det kan du lave i Premiere Pro:

 • Reklamevideoer
 • Videointerviews
 • Rulletekster og skilte
 • Produktpræsentationer
 • Tilføj professionelle overgange og effekter
 • Virksomhedspræsentationer
 • Importer grafik og billeder fra andre Adobe-programmer
 • Tilføj lyd, musik og speak til dine videoer
 • Events og stemningsvideoer
 • Tegnefilm
 • Forklarende videoer

Hvad koster Premiere Pro?

Programmet er en del af Adobe Creative Cloud. Du kan købe Premiere Pro-programmet individuelt eller abonnere på alle Adobe-programmer, hvor Premiere Pro er inkluderet.

I tabellen nedenfor kan du se en række forskellige priseksempler.

Premiere Pro priseksempler 2022:

PakkePris
Premiere Pro (privatpersoner)kr. 186,25 DKK / måned inkl. moms
Alle programmer (virksomheder)kr. 520,00 DKK / måned ekskl. moms
Alle programmer (privatpersoner)kr. 462,50 DKK / måned inkl. moms
Studerende og lærerekr. 151,25 DKK / måned inkl. moms

Hvem kan bruge Premiere Pro?

Adobe Premiere Pro kan bruges af alle, der er interesseret i videoredigering og -produktion. Programmet kan bruges af nybegyndere såvel som professionelle videofolk og tilbyder en utrolig værktøjskasse spækket med funktioner og effekter.

Sådan finder du det rigtige Premiere Pro kursus

Hos Softworld kan du deltage på et Premiere Pro kursus på Basis og Rutineret niveau.

På kurset i Premiere Pro Basis lærer du at navigere rundt i Premiere Pro brugerfladen og bliver helt fortrolig med tidslinjen og mange af de vigtigste og mest brugte værktøjer.

På Premiere Pro Rutineret kurset lærer du flere og mere avancerede metoder og effekter. Vi arbejder også med lyd og ser, hvordan du kan eksportere dine produktioner i mange forskellige formater.

Kursusforløbet Premiere Pro: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil kombinere Basis og Rutineret og dermed sikre, at du får den bedst mulige start med videoredigering til professionel brug i det populære program.

Er du usikker på, hvilket Premiere Pro-kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Kommende kurser i Premiere Pro:

LokationDato
Aarhus01. & 02. november 2023
København 06. & 07. december 2023
København 23. & 24. januar 2024
Aarhus07. & 08. februar 2024
Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.