Certificerede Premiere Pro kurser

Find dit kommende Premiere Pro kursus i Aarhus og København og kom i gang med videoredigering og videoproduktion med det populære program fra Adobe.

Lær Adobe Premiere Pro på kursus i København og Aarhus

Lær Premiere Pro hos Softworld. Vi tilbyder både nybegynder Premiere Pro kurser og kurser til den mere øvede bruger.  Premiere Pro er branchestandarden inden for videoredigering og det er nødvendigt at kende til programmet, hvis du for eksempel skal arbejde med videoproduktion til SoMe og indhold til digitale platforme.

Med et kursus i Premiere Pro lærer du programmet at kende fra bunden og du bliver dygtig til at sammenklippe dit eget videomateriale. Du vil få Premiere Pro undervisning af vores certificerede eksperter med mange års praktisk erfaring i videoproduktion. 

Vi afholder både Premiere Pro kurser i Aarhus og København. Se her en oversigt over de Premiere Pro kurser, Softworld tilbyder:

Hvad kan du bruge Adobe Premiere Pro til?

Premiere Pro er et af de mest brugte programmer til videoredigering og produktion af alt fra små videoer til store Hollywood spillefilm. Det meget brugervenlige program har alle de værktøjer du skal bruge (og mere til), for at klippe video i høj kvalitet med et professionelt udseende. 

Premiere Pro snakker sammen med de øvrige grafiske Adobe programmer og du kan med få klik importere Photoshop filer eller grafik fra Illustrator og bruge direkte i din produktion.

Ved at kombinere Premiere Pro med f.eks. After Effects får du desuden uanede kreative muligheder med dine videoer og levende billeder. 

Det kan du lave i Premiere Pro

Hvem kan bruge Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro kan bruges af alle, der er interesseret i videoredigering og videoproduktion. Programmet kan bruges af nybegyndere såvel som avancerede videofolk og tilbyder en utrolig værktøjskasse spækket med funktioner og effekter.

Sådan vælger du det rigtige Premiere Pro kursus

Hos Softworld kan du deltage på et Premiere Pro kursus på Basis og Rutineret niveau.

På kurset i Premiere Pro Basis lærer du at navigere rundt i Premiere Pro brugerfladen og bliver helt fortrolig med tidslinjen og mange af de vigtigste og mest brugte værktøjer.

På Premiere Pro Rutineret kurset lærer du flere og mere avancerede metoder og effekter. Vi arbejder også med lyd og ser, hvordan du kan eksportere dine produktioner i mange forskellige formater.

Kursusforløbet Premiere Pro: Fra Begynder til Mester er til dig, der vil kombinere Basis og Rutineret og dermed sikre, at du får den bedst mulige start med videoredigering til professionel brug i det populære program.

Er du usikker på, hvilket Premiere Pro kursus, du skal vælge?

Vi hjælper dig gerne med en uforpligtende snak om, hvilket kursus der passer dig bedst. Du kan ringe til os på telefon 7020 8055 og sende en email til kursus@softworld.dk for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få nye faglige kompetencer.

Scroll til toppen

Kursuskategorier