softworld.dk

Video & Animation kurser

Lær animation, videoredigering og Motion Graphics. Deltag på en række spændende Video og animationskurser i København og Aarhus. Se udvalget af kurser med certificerede eksperter.

video animation kurser

Bliv god til video og animation i de mest populære programmer

Skal du udvide din kreative værktøjskasse med levende grafik og animation?

Så kan du med fordel deltage på et af Softworlds spændende og højaktuelle video- og animationskurser inden for After Effects, Premiere Pro, Adobe Animate og meget mere.

4.9/5
På dette Adobe Animate kursus lærer du at producere levende web-bannere, som kan eksporteres som HTML kode til brug på digitale platforme.
4/5
På dette Animate Rutineret kursus lærer du at opbygge avancerede HTML5 bannere med udvidede effekter og interaktivitet.
4.5/5
Dette kursus er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier.
4.9/5
På dette 2-dages After Effects kursus i Aarhus eller København får du en grundig introduktion til animation og bevægelig grafik med After Effects.
4.9/5
På After Effects ekspert lærer du at integrere After Effects med Premiere Pro, hvorved du kan skabe et effektivt workflow i dine videoproduktioner. Du får også et indblik i de muligheder, du har ved at benytte Scripts og Plug Ins,
4.7/5
På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.
4.8/5
Dette kursus lærer dig at lave videoer hurtigt ved hjælp af AI-teknologi. Du vil bruge AI-genererede figurer og manuskripter i stedet for traditionelt udstyr som kameraer, mikrofoner, greenscreens og belysning.
5/5
På dette DaVinci Resolve kursus lærer du at arbejde med video og colorgrading i det populære og brugervenlige program til redigering af video.
4.7/5
På dette 1-dags fotokursus lærer du at tage gode billeder med din smartphone eller digitalkamera og justere dem i Adobe Lightroom.
4.8/5
Lær at redigere film og video i et af verdens mest populære videoredigeringsprogrammer på et kursus i København eller Aarhus
4.9/5
På Premiere Pro ekspert lærer du bl.a., hvordan du opretter avancerede genveje, der gør dit arbejde mere effektivt, og du lærer også at strukturere større opgaver, så disse kan afvikles gnidningsløst.

Om Softworlds video & animationskurser

Du kan deltage på en række kurser i After Effects, Premiere Pro, Adobe Animate og Premiere Rush.

Hvad end du ønsker at blive dygtig til animation eller videoredigering, har vi et kursus til dig. Størstedelen af vores animation og videokurser findes på både begynder og øvet niveau.

På Softworlds kurser får du undervisning af certificerede eksperter, der har mange års erfaring inden for videoredigering, animation og Motion Graphics. Her på siden ser du en oversigt over video og animationskurser, du kan deltage på i København og Aarhus.

Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.