softworld.dk

Video & Animation kurser

Lær animation, videoredigering og Motion Graphics. Deltag på en række spændende Video og animationskurser i København og Aarhus. Se udvalget af kurser med certificerede eksperter.

video animation kurser

Bliv god til video og animation i de mest populære programmer

Skal du udvide din kreative værktøjskasse med levende grafik og animation?

Så kan du med fordel deltage på et af Softworlds spændende og højaktuelle video- og animationskurser inden for After Effects, Premiere Pro, Adobe Animate og meget mere.

4.9/5
På dette Adobe Animate kursus lærer du at producere levende web-bannere, som kan eksporteres som HTML kode til brug på digitale platforme.
4/5
På dette Animate Rutineret kursus lærer du at opbygge avancerede HTML5 bannere med udvidede effekter og interaktivitet.
4.5/5
Dette kursus er til dig, der skal producere små videoer til marketing- og kommunikationsmateriale på de digitale og sociale medier.
4.9/5
På dette Adobe After Effects kursus får du en grundig introduktion til at udarbejde animationer og bevægelig grafik i After Effects.
4.7/5
På dette kursus tager du dine After Effects færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.

Om Softworlds video & animationskurser

Du kan deltage på en række kurser i After Effects, Premiere Pro, Adobe Animate og Premiere Rush.

Hvad end du ønsker at blive dygtig til animation eller videoredigering, har vi et kursus til dig. Størstedelen af vores animation og videokurser findes på både begynder og øvet niveau.

På Softworlds kurser får du undervisning af certificerede eksperter, der har mange års erfaring inden for videoredigering, animation og Motion Graphics. Her på siden ser du en oversigt over video og animationskurser, du kan deltage på i København og Aarhus.

Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.