Web design og WordPress kurser

Web Design og WordPress kurser i Aarhus og København. Lær at designe og udvikle websites, iOS apps og andre online løsninger. Find dit kursus her.

Find dit Web design & WordPress kursus på begynder og øvet niveau

Lær web design og WordPress med et af vores mange kurser, hvor du altid vil blive undervist af specialister med mange års praktisk erfaring inden for området.

Lær at udvikle websites, UX design løsninger, digitale brugeroplevelser, iOS apps og andre online løsninger. Vi tilbyder en række web design og WordPress kurser i Aarhus og København. 

Hvad end du drømmer om at blive dygtig til at designe web bannere eller app design, har vi et kursus til dig. Se her en oversigt over alle de web design og WordPress kurser, som du kan tilmelde dig i dag.

Hvad er WordPress?

WordPress er et af verdens mest populære systemer til at opbygge hjemmesider, blogs og andre digitale løsninger. 

WordPress er et såkaldt CMS – Content Management System – der gør det nemt at oprette, udgive og organisere tekst, billeder og meget mere. 

Selve WordPress er gratis men du kan tilkøbe temaer, plugins og udvidet funktionalitet til forskellige priser. En række virksomheder tilbyder gode ekstra funktioner til WordPress, så som f.eks. Woocommerce til at bygge en online shop på din hjemmeside. Du kan også bygge avanceret funktionalitet som kundesystemer og meget mere. 

Du behøver ikke at være programmør for at kunne arbejde i WordPress. Det meste fungerer uden at du skal kende kode. Kender du derimod til HTML, CSS og måske lidt javascript så er mulighederne endnu større i WordPress. 

Hvad skal man bruge for at komme i gang med WordPress?

WordPress findes i to “versioner”: En begrænset og mere blog-agtig udgave, hvor din hjemmesides adresse typisk vil hedde noget med ditnavn.wordpress.com . Denne version kaldes derfor ofte “.com” versionen og har ikke like mange muligheder som den anden version.

“.Org” versionen af WordPress giver dig størst fleksibilitet og ubegrænsede muligheder med din hjemmeside. Med denne version skal du selv stå for “hosting” af din WordPress hjemmeside. Det vil sige, at du typisk køber et webhotel, hvor din hjemmeside og dens filer skal bo, og knytter dette til et domæne (din hjemmeside-adresse).

På dit webhotel installerer du WordPress og hermed kan du gå i gang med at designe din side, som du kan lægge på f.eks. ditdomæne.dk. De fleste leverandører  af webhoteller i dag har 1-klik installation af WordPress så selve installationen er gjort på nul komma niks. 

Herefter kan du bruge et af de gratis temaer fra WordPress eller købe et tema fra en af de Premium udbydere der findes, som f.eks.  Og så er det bare at gå i gang med at opsætte dine sider og dit layout.

Det kan du med WordPress

Scroll til toppen

Kursuskategorier

Hent din PDF guide til UX design

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få fri adgang til grafiske guides fra vores eksperter. Det koster kun dit navn og din e-mailadresse.