5/5

DaVinci Resolve

På dette DaVinci Resolve kursus lærer du at arbejde med colorgrading i gratisversionen af det populære videoprogram.

På dette DaVinci Resolve kursus får du en grundig introduktion til DaVinci Resolve, som med sine forrygende værktøjer indenfor colorgrading kan løfte din videoproduktion til nye professionelle højder.

DaVinci Resolve er et stærkt og omfattende redigeringsprogram som bruges flittigt af alle fra små YouTube kanaler til større Hollywood-produktioner som du kan se på TV-serier og film lige nu.

‘Cut’ og ‘Edit’-delen af DaVinci lader dig redigere små og store produktioner med samme muligheder som Premiere Pro og Final Cut. Vi eksporterer til Social Media, YouTube og op til 4K opløsning.

‘Colour’ delen af DaVinci foretager farve-forbedring, ligesom et program som Lightroom gør for still fotos. Vi giver vores videoer et tiltrækkende udseende med klare farver og kontrast, og det look du er ude efter.

Du lærer at arbejde med professionelle farver, og uanset om du er fotograf og skal håndtere farvekorrektion af din seneste bryllupsvideo eller er en øvet klipper, som ønsker bedre redskaber til at farvejustere din seneste film eller video, så er kurset for dig.

På kurset har vi fokus på programmets stærkeste sider, så du kun behøver at koncentrere dig om de funktioner, der kan være med til at løfte din produktion.

Dit udbytte

  • Du bliver i stand til at colorgrade dine videoer med et professionelt resultat
  • Du lærer at kombinere colorgrading i DaVinci Resolve med f.eks. Premiere Pro
  • Du får styr på DaVinci Resolves redigeringsmuligheder udover colorgrading
  • Du lærer at eksportere dit videomateriale i tabsfri kvalitet

Kursets målgruppe

Dette kursus henvender sig til videoproducenter, marketingfolk, mediefolk, fotografer, klippere og andre, der vil lære at bruge DaVinci Resolve til professionel redigering af video og color grading.

Du kan læse mere om DaVinci Resolve her »

Det vil du lære

Gennemgang af grænsefladen

Vi gennemgår brugerfladen i DaVinci Resolve, så du bliver fortrolig med programmet og kan anvende alle de vigtigste funktioner og værktøjer.

Workflow

På kurset lærer du, hvordan du arbejder mest effektivt med colorgrading i programmet, så du efter kort tid kan optimere dit workflow og komme sikkert i mål med dine produktioner.

Colorgrading

På kurset lægger vi særligt vægt på colorgrading, som er programmets klart stærkeste side. Vi gennemgår værktøjerne i colorgrading, så du kan give dine film og videoer et professionelt færdigt resultat.

Redigering

Gratisversionen af DaVinci Resolve tilbyder et komplet sæt af redigeringsfaciliteter, og disse gennemgår vi også på kurset.

Roundtripping

På kurset vil der være sømløs roundtripping mellem Premiere Pro og DaVinci Resolve, og du lærer, hvordan du kan få de to videoredigeringsprogrammer til at spille sammen og understøtte hinanden.

Eksport

Vi gennemgår eksport af materiale i tabsfri kvalitet fra DaVinci Resolve, så dine produktioner ikke taber information ved komprimeringen.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!