Grafisk Design kurser

5/5

Lær grafisk design på et grafisk kursus i København og Aarhus. Find et grafisk kursus i vores store udvalg herunder, i de mest populære Adobe programmer og software.

Find dit grafisk design kursus – Flere end 20 kurser i Adobe programmerne

Skal du blive skarp på grafisk design, branding og visuel identitet til trykte, digitale og sociale medier?

Du kan deltage på Softworlds certificerede grafiske design kurser i Aarhus og København. Her ser du en oversigt over, hvilke grafisk design kurser du kan tilmelde dig allerede i dag.

5/5
Efter dette kreative 1-dags kursus i Adobe Express vil du være i stand til at kunne lave unikke billleder, bannere og videoer lige til sociale medier.
5/5
På Illustrator ekspert lærer du også at mestre større projekter, samt hvordan du løser komplicerede illustrationsopgaver. På kurset kommer vi endnu dybere ned i programmet, og du lærer flere effektive, kreative og tidsbesparende arbejdsmetoder af en Adobe certificeret underviser.
5/5
På dette hands-on Photoshop ekspert kursus vil du lærer at fritlægge mere krævende emner, og vi benytter også nogle at Photoshops helt nye AI værktøjer til at udføre krævende opgaver, der ellers krævede mange timers arbejde.
5/5
På InDesign ekspert lærer du at arbejde gnidningsløst med tekst og tabeller importeret fra Word og Excel. Vi arbejder med avancerede tekstformater, der gør det nemt at opdatere tekst og tabeller uden at formatere forfra, og vi sørger endda for, at evt. fejl i originaldokumenterne automatisk bliver rettet i InDesign.
5/5
Bliv mere rutineret i InDesign på 2 dage i Aarhus og København. På dette kursus lærer du at optimere dit workflow og får tips til effektive metoder, der gør dine projekter mere kreative og spændende.
5/5
På dette Adobe Dimension kursus lærer du at lave fotorealistiske 3D-billeder til branding, produktbilleder, skilte, emballagedesign og lignende.
5/5
Dette unikke grafisk design crash-kursus er til dig, der skal udarbejde grafisk materiale til sociale og digitale medier.
5/5
På dette hands-on Photoshop kursus løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Photoshop ekspert.
5/5
Bliv mere rutineret i Illustrator. På dette kursus løfter du dine færdigheder til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer.
5/5
Skal du skabe interaktion på sociale medier eller præsentere et kompliceret emne på interessant vis? Så er dette infografik kursus i Aarhus og København det rigtige for dig.
5/5
På dette Photoshop kursus kommer du godt fra start i verdens mest anvendte program inden for grafisk design og billedbehandling.
5/5
På dette Illustrator kursus i København og Aarhus lærer du at arbejde med kreativ og unik grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.
5/5
På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign – et af de mest populære programmer til grafisk design.