5/5

Adobe Animate Basis

På dette Adobe Animate kursus lærer du at producere levende web-bannere, som kan eksporteres som HTML kode til brug på digitale platforme.

På dette Animate kursus lærer du de essentielle værktøjer og funktioner i programmet, så du bliver i stand til at skabe små animationer, der gør dine bannere mere levende.

Med Adobe Animate kan du opbygge simple frame-by-frame 2D animationer og bevægelig grafik. Når du skal designe animerede og klikbare web-bannere og interaktivt materiale til virksomhedens hjemmeside og andre digitale platforme, så er Adobe Animate det helt rigtige værktøj.

Over kursets 2 dage lærer du at klargøre og implementere din produktion og du får masser af teori til opbygning af animerede produktioner, så du kan skabe HTML-5 animationer, web-bannere eller andet indhold til digitale udgivelser.

Instruktøren på kurset guider dig i, hvordan du indsætter Click Tags på dine animationer og du får masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik fra Illustrator og Photoshop over i Animate CC.

Efter kurset er du i stand til at oprette HTML-baserede web-bannere, animerede GIF’er og små animationer til web og mobil – med kun en lille mængde kode, som du selvfølgelig også lærer på kurset.

Dit udbytte

  • Du kan producere levende HTML web-bannere og grafik
  • Du kan producere GIF’er og mindre animationer til web, smartphones og tablets
  • Du bliver fortrolig med Adobe Animates brugerflade
  • Du får styr på HTML5-formatet, så dine animationer kan integreres i fx WordPress

Kursets målgruppe

Kurset er til dig der er grafiker og skal producere interaktive web-bannere til forskellige formål. Du behøver ingen erfaring i Animate for at deltage på kurset.

Kender du allerede Adobe Animate, men vil lære mere avanceret kode og funktionalitet? Se kurset Animate Rutineret »

Det vil du lære

Få overblikket over brugerfladen i Animate

På kurset bliver du guidet igennem de vigtigste menuer, paneler, værktøjer og funktioner i Animate, så du kan bygge animationer til online medier. Vi lægger ud med et fokus på de 10-15% af programmet, du skal kende for at komme i gang.

Lær de essentielle værktøjer og indstillinger at kende

På kurset ser vi nærmere på de essentielle designværktøjer i Animate og deres mange anvendelsesmuligheder. Du lærer bl.a. at styre indstillingerne for din grafik med de mange værdifulde muligheder, der findes i Properties-panelet.

Importer grafik fra Photoshop og Illustrator

Du får masser af tips og tricks til, hvordan du tager eksisterende grafik fra Illustrator og Photoshop, nemt får dem over i Animate og gjort klar til online medier. På den måde bygger vi bro mellem dine nuværende kompetencer og udvikler dem, så du kan levere online bannere hurtigt og effektivt.

pbygning og justering af animationer

Med Animates unikke animationsværktøjer lærer du at udvikle små animationer, der gør dine bannere mere levende. Vi gennemgår mange af programmets indbyggede funktioner og muligheder for justering, der er afgørende for, om dine animationer virker naturlige. Her kigger vi på overgange samt tidsstyring af animationer.

Publicering af HTML5 indhold

Lær at gemme din produktion i det rette format, så den fylder så lidt som muligt samt implementering af produktionen på platforme som f.eks. WordPress. På kurset får du en introduktion til, hvordan dine bannere gøres klar til Adform, Adtech, og Googles DoubleClick / DV360.

Praktisk information

Du kan finde information om ankomstmuligheder og parkering hos Softworld i København og Aarhus på dette link.

Står du og mangler dit kursuscertifikat efter endt kursus? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på +45 7020 8055 eller kursus@softworld.dk

Vi serverer croissanter og frisk frugt fra kl. 08.45 og i løbet af dagen er der pauser med læskedrikke, vand, kaffe og te. Der vil vare lidt sødt til eftermiddagskaffen. Frokosten foregår på én af de nærliggende caféer i området.

Vi sørger for at gøre en computer med relevant software klar til dig på kurset. Du vælger blot, om du ønsker at arbejde på Mac eller Windows, når du bestiller din plads. Ønsker du at tage din egen computer med, skal du sørge for, at du har det nødvendige software installeret i de nyeste versioner, og at din computer er gearet til programmet.

Vores instruktører er certificerede fra Adobe. Dette kombineret med, at de alle har brancheerfaring inden for relevante områder gør, at du som kursist er sikret undervisning af højeste kvalitet.

Vores kurser holdes som udgangspunkt fra kl. 9-16, medmindre særlige mødetider er aftalt med dig som kursist på forhånd.

På vores åbne holdkurser er undervisningssproget som udgangspunkt på dansk, medmindre andet er aftalt. Ønsker du et kursus på engelsk? Læs mere om vores skræddersyede kurser her.

Efter endt kursus tilbyder vi 6 måneders email-support, hvor du kan få svar på spørgsmål relateret til emnerne på kurset fra en af vores specialister og certificerede instruktører. For at gøre brug af supporten skal du blot sende dit spørgsmål til support@softworld.dk.
Vores tilfredshedsgaranti sikrer, at du får det fulde udbytte af din deltagelse på kurset. Skulle det vise sig, at kurset ikke lever op til dine forventninger, tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at du kan deltage på det samme kursus igen med en anden instruktør, eller at du bliver placeret på et andet kursusniveau inden for samme program. Dette er din garanti for et fuldt udbytte hos Softworld.

Bliv en del af fællesskabet

Få nyheder fra den kreative branche. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vores undervisere, eksperter og partnere deler ud af sin viden om grafisk design, kreativitet og digitale medier.

Andre spændende kurser

Udfyld formularen - Så finder vi en dato for dit nye kursus!