Grafiske kurser

Lær grafisk design hos Softworld. Find et grafisk kursus i vores store udvalg herunder, i de mest populære programmer og software. Se blandt andet vores kurser i InDesign her.

Find dit næste grafisk design kursus – Deltag i København og Aarhus

På vores grafiske kurser lærer du at producere illustrationer, infografikker og logoer og forstå grundprincipperne der ligger bag et godt design. Du vil altid få undervisning af certificerede eksperter med mange års praktisk erfaring. 

Vi tilbyder blandt andet en række forskellige Adobe kurser, hvor du kan dygtiggøre dig inden for en række grafiske programmer.

Vi har både grafiske kurser til dig, der er nybegynder og dig, der allerede har erfaring i programmerne, og ønsker at blive ekstra skarp i bestemte programmer eller blot optimere dit workflow.

Vi tilbyder både grafiske design kurser i Aarhus og København. Få her en oversigt over de mange grafisk design kurser, vi tilbyder.

indesign kursus basis

InDesign Basis kursus

På dette InDesign kursus i København og Aarhus bliver du komfortabel med brugerfladen i InDesign – et af de mest populære programmer til grafisk design.

Se kurset »
infografik kursus

Infografik kursus

Skal du skabe interaktion på sociale medier eller præsentere et kompliceret emne på interessant vis? Så er dette infografik kursus i Aarhus og København det rigtige for dig.

Se kurset »

Fotokursus med Lightroom

På dette 1-dags fotokursus lærer du at tage gode billeder med din smartphone eller digitalkamera og du lærer at justere og optimere dine billeder i Adobe Lightroom.

Se kurset »

InDesign kursus Rutineret

Bliv mere rutineret i InDesign på 2 dage i Aarhus og København. På dette kursus lærer du at optimere dit workflow og får tips til effektive metoder, der gør dine projekter mere kreative og spændende.

Se kurset »

Photoshop Rutineret kursus

På dette hands-on Photoshop kursus løfter du dine færdigheder i programmet til et helt nyt niveau og lærer effektive teknikker og værktøjer fra en certificeret Photoshop ekspert.

Se kurset »
Scroll til toppen

Kursuskategorier