softworld.dk

Grafisk Design kurser

Lær grafisk design på et grafisk kursus i København og Aarhus. Find et grafisk kursus i vores store udvalg herunder, i de mest populære Adobe programmer og software.

grafisk design kursus

Find dit grafisk design kursus – Flere end 20 kurser i Adobe programmerne

Skal du blive skarp på grafisk design, branding og visuel identitet til trykte, digitale og sociale medier?

Du kan deltage på Softworlds certificerede grafiske design kurser i Aarhus og København. Her ser du en oversigt over, hvilke grafisk design kurser du kan tilmelde dig allerede i dag.

4.8/5
Dette Illustrator kursus er til dig, der skal udarbejde logoer, ikoner, UX elementer, illustrationer, flyers, brochurer og meget mere.
5/5
På dette InDesign kursus kommer du lynhurtigt i gang med det populære grafiske program på kun 2 dage med en certificeret instruktør.
4.8/5
Dette kursus i grafisk design er målrettet dig, der arbejder med marketing og kommunikation og som selv skal kunne udarbejde grafisk materiale.
4.5/5
Bliv mere rutineret og lær InDesign på 2 dage i Aarhus og København. Få tips til at gøre dine projekter mere kreative og effektive.
4.2/5
På dette infografik kursus lærer du at designe spændende infografikker til at skabe interaktion på sociale medier.
4.8/5
Dette Photoshop kursus er til dig der skal udarbejde grafik til online og offline medier og vil lære at bruge Photoshop til formålet.

Om Softworlds Grafisk Design kurser

På et grafisk design kursus kan du lære at producere illustrationer, infografikker og logoer og at forstå grundprincipperne, der ligger bag et godt design. Hos Softworld får du undervisning af certificerede eksperter med mange års praktisk erfaring.

Vi har både grafiske kurser til dig, der er nybegynder og dig, der allerede har erfaring i programmerne, og ønsker at blive ekstra skarp i bestemte programmer eller blot optimere dit workflow.

Google anmeldelser
Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få eksperternes bedste tips & tricks om grafisk design og digitale medier.